Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon yorumlar

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon yakın Gürpınar Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34528

  • Adres: Gürpınar, Cengiz Topel Cd. No:25, 34528 Beylikdüzü/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 544 100 15 40
  • Enlem, Boylam: 40.993646, 28.6040211

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon yorumlar

Küçük organizasyonlarınız varsa tam size göre Harika bir organizasyon yeri kesinlikle tavsiye ederim Daha fazla

Organizasyon ve mekancılık anlamında cidden kendinizi evinizde hissetiren çok sıcak ve tatlı bi mekan kalite olarak en iyisini yapmak adına elinden geleni yaptıklarına Şahid oldum Ebru hanım ve Süreyya hanım gerçekten çok iyi fiyat performans açısından bulunmayacak bi yer kesinlikle tavsiyemdir. ???????? …

İşlerini çok iyi yapan profesyonel bir ekip. Her zaman ilk tercihimiz. Daha fazla

2023-09-26 Ayşe

Küçük organizasyonlarınız varsa tam size göre Harika bir organizasyon yeri kesinlikle tavsiye ederim

2023-09-26 Can

Organizasyon ve mekancılık anlamında cidden kendinizi evinizde hissetiren çok sıcak ve tatlı bi mekan kalite olarak en iyisini yapmak adına elinden geleni yaptıklarına Şahid oldum Ebru hanım ve Süreyya hanım gerçekten çok iyi fiyat performans açısından bulunmayacak bi yer kesinlikle tavsiyemdir.

2023-09-26 Murat

İşlerini çok iyi yapan profesyonel bir ekip. Her zaman ilk tercihimiz.

2023-10-11 Ayşegül

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon Kafe'de çok güzel bir deneyim yaşadım. Mekanın atmosferi gerçekten rahatlatıcı ve sıcak. Fiyatlar da oldukça uygun. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-16 Emre

Yemekler harika. Servis çok hızlı ve personel çok dostça. Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon Kafe kesinlikle tercih edilecek bir mekan.

2023-10-21 Gizem

Geçen hafta burada bir doğum günü partisi düzenledik ve her şey mükemmeldi. Mekan temiz ve ferah, personel yardımsever ve dostça, yiyecekler lezzetli. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-26 Okan

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon Kafe, kaliteli hizmeti ve uygun fiyatlarıyla favori mekanlarım arasında yer alıyor. Her zaman güler yüzle karşılanıyor ve lezzetli yemeklerin tadını çıkarabiliyorum.

2023-10-31 Esra

İlk kez bu kafeye geldim ve çok etkilendim. İç mekan çok güzel tasarlanmış, yemekler harika ve fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Ahmet

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon Kafe, sıcak atmosferi ve lezzetli yiyecekleriyle favori mekanlarımızdan biri haline geldi. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Eşimle buraya geçen hafta geldik ve çok hoş bir deneyim yaşadık. Mekan çok güzel bir dekorasyona sahip ve yemeklerin tadı da harika. Personel de çok ilgili. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-15 Alper

Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon Kafe, harika bir yer. İçeri girer girmez sıcak bir atmosfer sizi karşılıyor. Yemeklerin temizliği ve lezzeti süper. Fazladan bir puanı da mekandaki güler yüzlü personel için veriyorum.

2023-11-20 Ebru

Bu kafeyi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denemeye karar verdim ve kesinlikle pişman olmadım. Yemekler çok lezzetli ve fiyatlar da oldukça uygun. Ayrıca, personel çok dostça ve yardımsever. Tekrar ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Süsleme Sanat Evi & Cafe Organizasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?