Vestel Isparta Merkez Yayla Yetkili Kurumsal Satış Mağazası yorumlar

Vestel Isparta Merkez Yayla Yetkili Kurumsal Satış Mağazası yakın Hızırbey Mahallesi, Isparta, Isparta, Mediterranean Region, 32100

  • Enlem, Boylam: 37.762339, 30.552746

Vestel Isparta Merkez Yayla Yetkili Kurumsal Satış Mağazası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vestel Isparta Merkez Yayla Yetkili Kurumsal Satış Mağazası yorumlar

I used Vestel for my white goods and I am very satisfied. We would like to thank Ms. Betül trigger, especially at the Isparta plateau branch. She is an excellent person with her interest, her smiling face, her sweetness and her knowledge. I'm glad to …

Thank you very much to your valuable colleagues. They do their jobs with respect, interest, care and genuine knowledge. They both have product knowledge and are highly educated and skilled in helping, options and approaches in line with …

We liked your Isparta Vestel Yayla store very much. Their attention to customers was very good. I would especially like to thank Ms. Betül for …

2023-09-20 Betül

Vestel'den beyaz eşyalarım için kullandım ve çok memnunum. Özellikle Isparta yayla şubesindeki Betül hanıma çok teşekkür ederiz. İlgisi, güleryüzü, tatlılığı ve bilgisi ile muhteşem bir insan. İyi ki varsın… Daha fazlası için

2023-09-20 Ayşe

Çok değerli bir mesai arkadaşınıza teşekkür ederim. Görevlerini saygı, ilgi, özen ve gerçek bilgi ile yerine getiriyorlar. Hem ürün bilgisi hem de yardımcı olma konusunda yüksek eğitimli ve beceriklidirler.

2023-09-20 Mehmet

Isparta Vestel Yayla mağazanızı çok beğendik. Müşteriye olan ilgileri çok iyiydi. Özellikle Betül hanıma teşekkür etmek isterim.

2023-10-05 Deniz

Ürünlerinizi kullandık ve çok memnun kaldık. Mağazanızdaki çalışanlar da çok ilgiliydi. Teşekkür ederim.

2023-10-10 Ahmet

Vestel mağazasından aldığım ürünle ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Personel çok yardımcı oldu ve sorularımı yanıtladı. Çok memnun kaldım.

2023-10-15 Nil

Vestel mağazanıza ilk defa gittim ve beğendim. Ürünlerinizin kalitesi çok iyi ve personel çok yardımcı oldu. Mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-20 Fatma

Mağazanızın atmosferi gerçekten hoşuma gitti. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve sorularıma cevap verdiler. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-25 Ali

Personel çok kibar ve yardımseverdi. Ürünlerle ilgili tavsiyelerde bulunarak alışverişimi kolaylaştırdılar. Teşekkürler.

2023-10-30 Gökçe

Vestel mağazanızın bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyonlar çok kolay yapıldı. Memnun kaldım.

2023-11-04 Seda

Mağazaya ilk girişte etkilendim, çok hoş bir atmosfer var. Ürünleri ve hizmetleri kaliteliydi. Teşekkürler.

2023-11-09 İbrahim

Hizmet kalitesi yüksekti ve ürünler çok kaliteliydi. İlgili personel çok yardımcı oldu ve sorunlarımı çözdü. Teşekkürler.

2023-11-14 Esra

Mağazanızı gezdim ve çok beğendim. Ürünlerinizin kalitesi harikaydı ve personel çok yardımcı oldu. Parasının karşılığını veriyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vestel Isparta Merkez Yayla Yetkili Kurumsal Satış Mağazası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?