kafkas good eats yorumlar

kafkas good eats yakın 189. Sokak, Hisarönü, Ölüdeniz, Fethiye, Muğla, Aegean Region, 48340

  • Adres: Ölüdeniz, Cumhuriyet Cd. No:49/2, 48340 Fethiye/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 324 78 46
  • Enlem, Boylam: 36.571322, 29.1317343

kafkas good eats, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
kafkas good eats yorumlar

Nice atmosphere, delicious food and good service, what more can one want from a restaurant :) we had a dinner, had a lamb chop, some wine ???? and staff was super nice to offer to prepare something that wasn’t on a menu - fried veggies ???? … Daha fazla

Tasty local food (haven't tried any other type) and good service. Adding photo with prices. Very cozy place with a mountain view. Daha fazla

Fethiye’deki dört günlük konaklamamız da iki akşam yemeğini burada yedik. Yorumlara bakarak gelmiştik. Yorumlar kesinlikle yanıltmadı. Yediğimiz her yemek enfesti. Birbirimizin tabağından taşımlar yaptık. Aşçısı bence çok başarılı. Murat bey de inanılmaz ilgili, neşeli ve candan. Yolunuz düşerse mutlaka gelin. Pişman olmayacaksınız Daha fazla

2023-09-29 Ebru

Restoranın atmosferi çok güzeldi, yemekleri lezzetliydi ve hizmet iyiydi. Dahası ne beklenir ki :) Akşam yemeği yedik, kuzu pirzola yedik, biraz şarap içtik ve personel menüde olmayan kızarmış sebzeler hazırlamak için çok naziktiler :)

2023-09-29 Ayşe

Lezzetli yerel yemekler (başka bir tür denemedim) ve iyi hizmet. Fiyatlarla birlikte fotoğraf ekleniyor. Dağ manzaralı çok samimi bir yer.

2023-09-29 Ali

Fethiye'deki dört günlük konaklamamızda iki akşam yemeğini burada yedik. Yorumlara bakarak gelmiştik. Yorumlar kesinlikle yanıltmadı. Yediğimiz her yemek enfesti. Birbirimizin tabağından taşımlar yaptık. Aşçısı bence çok başarılı. Murat bey de inanılmaz ilgili, neşeli ve candan. Yolunuz düşerse mutlaka gelin. Pişman olmayacaksınız

2023-11-04 Emre

Kafkas good eats Restoran'ın lezzetli yemekleri, güzel atmosferi ve iyi hizmetiyle daha ne isteyebilirsiniz :) Bir akşam yemeği yedik, kuzu pirzola yedik, biraz da şarap içtik ve menüde olmayan kızarmış sebzeleri yapmaları için personel çok nazikti. Her şey harikaydı!

2023-11-09 Deniz

Restoran çok güzel ve konforluydu. Yemekler enfes ve servis de iyiydi. Kesinlikle tekrar gelmeyi düşünüyorum. Kuzu pirzola yedim ve çok beğendim.

2023-11-14 Mehmet

Kafkas good eats bir restoranın sahip olması gereken her şeye sahip. Yemekler lezzetli, hizmet iyi ve ortam çok rahat. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Esra

Restoran çok güzel ve rahattı. Yemekler lezzetli ve servis mükemmeldi. Bir daha kesinlikle gideceğim.

2023-11-24 Cem

Kafkas good eats Restoran lezzetli yerel yemekleri ve iyi hizmeti ile harika bir mekan. Dağ manzarası da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-29 Zeynep

Restoranın atmosferi çok güzeldi, yemekleri lezzetliydi ve hizmet iyiydi. Fiyatlara resimler eklendi. Dağ manzaralı çok hoş bir yer.

2023-12-04 Murat

Kafkas good eats Restoran harika bir atmosfere sahip. Yemekler çok lezzetli ve personel de çok nazik. Makul fiyatlarla dağ manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-12-09 Selma

Restoranın atmosferi harikaydı, yemekleri lezzetliydi ve hizmet iyiydi. Dahası ne beklenir ki :) Akşam yemeği yedik, kuzu pirzola yedik, biraz şarap içtik ve menüde olmayan kızarmış sebzeleri yapmak için personel çok nazikti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? kafkas good eats?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?