UZERMAK Gıda End. Mak. San. ve Tic. A.Ş. yorumlar

UZERMAK Gıda End. Mak. San. ve Tic. A.Ş. yakın Yazıbaşı Mahallesi, Torbalı, Izmir, Aegean Region, 35875

  • Adres: Yazıbaşı Mahallesi, Fatma Tonkuş Cd. No:15/1, 35875 Torbalı/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 853 73 59
  • Web sitesi: uzermak.com
  • Enlem, Boylam: 38.2232675, 27.3244709

UZERMAK Gıda End. Mak. San. ve Tic. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
UZERMAK Gıda End. Mak. San. ve Tic. A.Ş. yorumlar

Uzermak is a manufacturer of equipment and lines for various types of dairy, confectionery fillers & convenience food products. Modernity, high efficiency, workmanship & reliability are the main reasons for the rapidly growing popularity of the company in more than 35 countries at the moment.

UZERMAK A.Ş verdiği üstün hizmet ve kalite ile 35 'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.

When it comes to manufacturing food machines, Uzermak is the best option in Turkey. Daha fazla

2023-09-27 Ahmet

Çok kaliteli hizmet veren bir firma. Ürünlerinin dayanıklılığı ve performansı mükemmel. Yurt dışına ihracat yapması da büyük bir artı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayşe

Uzermak'a güvendiğim için çok memnunum. Ürün kalitesi, hızlı teslimat ve müşteri hizmetleri harika. Firma, herhangi bir sorunu çözmek için her zaman yardımcı oluyor. İşbirliğimizden çok memnunum.

2023-09-27 Ali

Uzermak, Türkiye'deki en iyi gıda makinesi üreticilerinden biridir. Ürünlerinin kalitesi ve dayanıklılığı harika. Ayrıca hızlı teslimat ve müşteri hizmetleri ile de öne çıkıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Selin

Uzermak, piyasada en iyi makineleri üreten bir firma. Ürünlerinin kalitesi, performansı ve dayanıklılığı gerçekten harika. Ayrıca müşteri hizmetleri de çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-17 Mehmet

Uzermak'ın ürettikleri makineler gerçekten çok kaliteli ve dayanıklı. Firma, müşteri memnuniyetine önem veriyor ve herhangi bir sorunu çözmek için hızlı hareket ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Hülya

Uzermak, gıda makineleri konusunda Türkiye'nin en iyisi. Ürünleri kalitelidir ve uzun ömürlüdür. Teslimat süreleri hızlı ve müşteri hizmetleri harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Mustafa

Uzermak'ın ürünleri gerçekten yüksek kalitede ve dayanıklı. Firma, müşteri memnuniyetine önem veriyor ve her zaman hızlı ve etkili bir şekilde sorunları çözüyor. İşbirliğimden memnunum.

2023-11-01 Nur

Uzermak, Türkiye'nin en iyi gıda işleme ekipmanı üreticilerinden biridir. Ürünleri kalitelidir ve performansı mükemmeldir. Ayrıca müşteri hizmetleri de harikadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Emre

Uzermak'ın ürettiği makineler gerçekten kaliteli ve dayanıklıdır. Firma, müşteri memnuniyetine önem veriyor ve herhangi bir sorunu çözmek için hızlı hareket ediyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Sevgi

Uzermak'a çok güveniyorum ve ürünlerinin kalitesine hayranım. Ürünler dayanıklıdır, performansı harikadır ve müşteri hizmetleri mükemmeldir. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-16 Can

Uzermak, Türkiye'nin en iyi gıda işleme ekipmanı üreticilerinden biridir. Ürünleri yüksek kaliteli ve son derece dayanıklıdır. Müşteri hizmetleri de harikadır. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Sema

Uzermak, Türkiye'deki en iyi gıda makinelerini üreten bir firmadır. Ürünleri kalitelidir ve dayanıklıdır. Müşteri hizmetleri mükemmeldir ve herhangi bir sorunu çözmek için hızlı hareket ederler. Kesinlikle öneririm.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? UZERMAK Gıda End. Mak. San. ve Tic. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?