İZMİT DANSANAT DANS OKULU yorumlar

İZMİT DANSANAT DANS OKULU yakın Dündar Çiğit Sokak, Saraybahçe, Ömerağa Mahallesi, İzmit, Kocaeli Province, Marmara Region, 41300

  • Adres: Ömerağa, Dündar Çiğit Sk. No:6, 41000 İzmit/Kocaeli, Türkiye
  • Telefon: +90 505 233 88 01
  • Web sitesi: izmitdansokulu.com
  • Enlem, Boylam: 40.7626761, 29.9292148

İZMİT DANSANAT DANS OKULU, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İZMİT DANSANAT DANS OKULU yorumlar

İzmit’deki bütün iyi dansçıların yarısı hatta hepsi diyebiliriz dansanat spor klübünden çıkma. Hakan Çelik’in yanında 2.senem ve şu an bana vermiş olduğu eğitimle ileri seviyeye ulaştım ve daha da eklemeye devam ediyor benim hep yanımda olduğu için ve destekçim olduğu için Hakan hocama çok teşekür ederim.

Ticari kaygı gütmeyen, dansın ve sanatın gelişmesi için çabalayan ,hocaların hocası hakan hocaya teşekkür ederim. Okulun lokasyonu merkezi ve ulaşım kolay. … Daha fazla

İzmit Dansanat'ın hayatımdaki yeri çok ayrı. Her zaman dans etmeyi öğrenmek istemiştim ve burada başladığım için çok mutluyum. Derslerin yanında pratikler ve dans geceleri de düzenleniyor. Hakan Hoca'ya çok teşekkür ederim emekleri için ve böyle güzel samimi bir ortam sağladığı için.

2023-09-19 Tuğba

İzmit Dansanat'ın hayatımdaki yeri çok ayrı. Her zaman dans etmeyi öğrenmek istemiştim ve burada başladığım için çok mutluyum. Derslerin yanında pratikler ve dans geceleri de düzenleniyor. Hakan Hoca'ya çok teşekkür ederim emekleri için ve böyle güzel samimi bir ortam sağladığı için.

2023-09-19 Elif

İZMİT DANSANAT DANS OKULU Dans Stüdyosu bünyesinde bulunan eğitmenler gerçekten çok tecrübeli ve işlerini severek yapıyorlar. Hakan hoca özellikle çok anlayışlı ve sabırlı bir eğitmendir. İlk dersimden itibaren kendimi tanıdıkça dans etmeye başladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Yasin

Dans yapmaya yeni başladığım dönemde İZMİT DANSANAT DANS OKULU Dans Stüdyosu'nu tercih ettim ve gerçekten doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Hakan hoca çok profesyonel ve disiplinli bir eğitimci. Şimdiye kadar aldığım en iyi dans eğitimlerinden biri.

2023-10-04 Mert

Dansanat Dans Okulu'nda dans etmenin keyfini yaşıyorum. Hem eğleniyorum hem de öğreniyorum. Hakan hoca çok ilgili ve sabırlı bir öğretmen. İyi ki bu okulu tercih etmişim.

2023-10-09 Selin

Dans stüdyosunun lokasyonu çok iyi. Merkezi bir yerde olduğu için ulaşım sorunu yaşamıyorum. Ayrıca stüdyo içi dekorasyonu da çok güzel ve ferah bir ortam yaratıyor. Hakan hoca başarılı bir dans eğitmeni.

2023-10-14 Deniz

Dansanat Dans Okulu'nda aldığım dans eğitiminden çok memnunum. Hakan hoca gerçekten çok iyi bir eğitmen ve her öğrenciye özel ilgileniyor. Lokasyonu da çok iyi, herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Melisa

Dans Stüdyosu'nun atmosferi çok pozitif ve samimi. Eğitmenlerin enerjisi çok yüksek ve dersler çok eğlenceli geçiyor. Hakan hoca da gerçekten çok yetenekli bir dansçı ve eğitmen. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-24 Burak

Hakan hoca sayesinde dans etmeyi daha çok seviyorum. İZMİT DANSANAT DANS OKULU'DE gerçekten iyi bir dans eğitimi alıyorsunuz. Hakan hocanın yönlendirmeleri ve önerdikleri çok değerli. Kendisine teşekkür ederim.

2023-10-29 Seval

Dansanat Dans Okulu'nda aldığım eğitim gerçekten beni çok ilerletti. Hakan hoca çok profesyonel ve deneyimli bir eğitmen. Hem eğlenceli hem de verimli bir eğitim almak isteyenlere tavsiye ederim.

2023-11-03 Furkan

İZMİT DANSANAT DANS OKULU gerçekten çok iyi bir dans stüdyosu. Eğitmenlerin hepsi çok tecrübeli ve deneyimli. Hakan hoca da gerçekten çok iyi bir dansçı ve eğitmen. Aldığım derslerden çok memnunum.

2023-11-08 Ufuk

İZMİT DANSANAT DANS OKULU'nde aldığım eğitimden çok memnunum. Hakan hoca gerçekten çok iyi bir eğitmen. Hem teknik hem de duygusal olarak dansın inceliklerini öğretiyor. Dans etmeyi seven herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Seda

Dans Stüdyosu'nun atmosferi çok güzel ve samimi. Hakan hoca gerçekten çok deneyimli bir dansçı ve eğitmen. Kendisinden aldığım dans eğitimi ile profesyonel bir seviyeye ulaştım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İZMİT DANSANAT DANS OKULU?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?