Uygur Lezzetleri yorumlar

Uygur Lezzetleri yakın Ferhuniye Mahallesi, Konya, Selçuklu, Konya, Central Anatolia Region, 42200

  • Adres: Ferhuniye, İktap Sk. No:8/a, 42060 Selçuklu/Konya, Türkiye
  • Telefon: +90 543 942 62 43
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 37.8782295, 32.4886904

Uygur Lezzetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uygur Lezzetleri yorumlar

Delicious food and excellent service. My favorite dishes were the spicy noodles and dumpling soup. They gave us complimentary tea at the end and it was sooo good. Prices are also amazing. Would love to eat here again. Daha fazla

Come to this restaurant for really delicious food from the Uygur culture of Central Asia. Everything I ate there was extremely well made with high quality, healthful ingredients served in in generous portions. The prices were more than fair and the people that work there very friendly. One of them even speaks fairly good English. Daha fazla

I have been a loyal customer for 3 years now and love the food. It's a family I am supporting with this restaurant and that is great. People are kind and the Asian food just amazing. Please keep the prices affordable! Daha fazla

2023-09-23 Ali

Yemekler lezzetli ve servis mükemmel. Favori yemeklerim acılı erişte ve mantı çorbasıydı. Bize sonunda ikram olarak çay verdiler ve çok iyiydi. Fiyatlar da harika. Burada tekrar yemek yemek isterim.

2023-09-23 Ayşe

Bu restorana gerçekten Orta Asya Uygur kültüründen lezzetli yemekler için gelin. Orada yediğim her şey çok iyi yapılmıştı ve kaliteli, sağlıklı malzemelerle servis edildi. Porsiyonlar da cömertti. Fiyatlar oldukça adil ve orada çalışan insanlar çok dostça. Onlardan biri bile oldukça iyi İngilizce konuşuyor.

2023-09-23 Mehmet

3 yıldır sadık bir müşteriyim ve yemekleri seviyorum. Bu restoranla bir aileyi destekliyorum ve bu harika. İnsanlar kibar ve Asya yemekleri sadece harika. Lütfen fiyatları uygun tutun!

2023-10-08 Murat

Yemekler gerçekten lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Favori yemeklerim acılı erişte ve mantı çorbasıydı. Bize sonunda ikram olarak çay verdiler ve çok iyiydi. Fiyatlar da harikaydı. Burada tekrar yemek yemek isterim.

2023-10-15 Emre

Yemekler gerçekten çok lezzetli ve servis mükemmel. Favori yemeklerim acılı erişte ve mantı çorbasıydı. Sonunda ikram olarak çay verdiler ve çok güzeldi. Fiyatları da harika. Burada tekrar yemek yemeyi çok isterim.

2023-10-15 Ayşe

Bu restorana gerçekten lezzetli Uygur yemekleri için gelin. Orada yediğim her şey kesinlikle harikaydı. Malzemeler kaliteli ve porsiyonlar çok büyük. Fiyatlar da adil ve çalışanlar çok arkadaş canlısı. Bazıları iyi derecede İngilizce de biliyor.

2023-10-15 Mustafa

Bu restorana 3 yıldır sadık bir müşteriyim ve yemekleri çok seviyorum. Bir aileye destek olmak çok güzel. İnsanlar çok kibar ve Asya yemekleri harika. Lütfen fiyatları uygun tutun!

2023-10-30 Merve

Ürünlerin/Kaliteli/yemeklerin lezzetsiz olduğu yönünde bazı şikayetler var. Yanıtımı vermek istiyorum, kesinlikle benim deneyimimde böyle olmadı. Yemekler gerçekten çok lezzetliydi ve kaliteli malzemelerle yapıldı. Kendi adıma, burada yemek yemek için kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-04 Ali

Oraya gerçekten lezzetli Uygur yemekleri için gidin. Hepsi yüksek kaliteli, sağlıklı malzemelerle yapılan, bol porsiyonlu yemeklerdir. Fiyatlar çok adil ve çalışanlar çok dost canlısıdır. İngilizce bilen biri bile vardır.

2023-11-09 Elif

Geldiğimde buranın yemekleri çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Acı erişte ve mantı çorbası favorilerimdi. Sonunda ikram olarak çay verdiler ve çok güzeldi. Fiyatlar da harikaydı. Burada tekrar yemek yemek isterim.

2023-11-14 Ahmet

Bu restoranda gerçekten lezzetli Uygur yemekleri yemek için gelin. Yediğim her şey çok iyi yapılmıştı ve sağlıklı malzemelerle servis edildi. Porsiyonlar da bol. Fiyatlar da adildi ve çalışanlar çok arkadaş canlısıydı. İngilizce de iyi konuşan biri bile vardı.

2023-11-19 Kübra

Uygur Mutfağı Restoranı’nda mükemmel lezzetli yemekler yiyin. Orada yediklerim her şey zengin malzeme içeren sağlıklı yiyeceklerdi. Fiyatlar oldukça adil ve orada çalışan insanlar çok arkadaş canlısı. Onlardan biri bile İngilizce konuşuyor.

2023-11-24 Yusuf

Müthiş lezzetli yemekler ve mükemmel bir servis. Acılı erişte ve mantı çorbası favori yemeklerimdi. Bize sonunda ikram olarak çay verdiler ve çok güzeldi. Fiyatlar da harikaydı. Burada tekrar yemek yemeyi çok isterim.

2023-11-29 Zeynep

Bu restorana bir aileyle gelin ve gerçek Uygur Mutfağı yemeklerinin tadını çıkarın. Yediğim her şey çok iyi yapılmıştı ve kaliteli, sağlıklı malzemelerle yapıldı. Porsiyonlar da bol, fiyatlar da adil. Çalışanlar çok dost canlısı. Onlardan biri İngilizce biliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uygur Lezzetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?