Selanik

Selanik yakın Pangea coffee, 8/A, Karanfil Sokak, Akyaka, Ula, Muğla, Aegean Region, 48650

  • Adres: Akyaka, Karanfil Sk., 48650 Ula/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 531 628 11 22
  • Enlem, Boylam: 37.0519791, 28.3265429

Selanik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Selanik yorumlar

All the appetizers were amazing! Each had its unique local flavor and tasted delicious. It was tough to pick a favorite, but I’d say the Girit mezze won my taste buds over. The owners were friendly and welcoming. Definitely my go-to place in Akyaka. Highly recommended! Daha fazla

Meze olarak biber borani, zeytin fava, mutebbel ve köz patlıcan seçtik hepsi çok başarılıydı, mekanın salatası lezzetliydi içerisinde ceviz, incir ve çilek olması salataya farklı bir tat katmıştı ve ayrıca salatadaki zeytinyağı da çok … Daha fazla

Tatlı bir aile işletmesi. Çok iyi bir hizmet veriyorlar. Yediğimiz her şey çok lezzetliydi. Ciğeri harika, sac kavurmanın eti de pamuk gibiydi. Bamyasına da bayıldık. Her şeyden çok memnun kaldık. 70lik rakı, mezeler, ciğer, sac kavurma 6 … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Tüm mezelar harikaydı! Her biri yerel lezzetlerini yansıtıyor ve lezzetliydi. Favori birini seçmek zordu, ama Girit mezze benim damak tadımı kazandı. Sahipler misafirperver ve misafirperverdi. Kesinlikle Akyaka'da gidilecek yerim. Şiddetle önerilir!

2023-09-18 Mehmet

Meze olarak biber borani, zeytin fava, mutebbel ve köz patlıcan seçtik hepsi çok başarılıydı, mekanın salatası lezzetliydi içerisinde ceviz, incir ve çilek olması salataya farklı bir tat katmıştı ve ayrıca salatadaki zeytinyağı da çok güzeldi.

2023-09-18 Fatma

Tatlı bir aile işletmesi. Çok iyi bir hizmet veriyorlar. Yediğimiz her şey çok lezzetliydi. Ciğeri harika, sac kavurmanın eti de pamuk gibiydi. Bamyasına da bayıldık. Her şeyden çok memnun kaldık.

2023-10-03 Cemal

Ortam mükemmel, müşteri hizmeti personeli yardımsever ve güleryüzlü. Yemekler çok lezzetli ve fiyatlar makul. Rezervasyon yapmak için beklemek zorunda bile kalmadık. Bu restoranı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Nur

Muhteşem bir restoran. Mükemmel hizmet, lezzetli yemekler ve güzel bir atmosfer. Her şey mükemmeldi! Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-13 Ali

Restoranı çok beğendim. Yemekler taze ve lezzetliydi. Personel çok yardımcı oldu ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Burada geçirdiğim zamanın tadını çıkardım ve kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-18 Emine

Bu restoranı çok sevdim. Yemekler hızlı bir şekilde servis edildi ve lezzetliydi. Mekanın dekoru çok güzel ve sıcak bir atmosferi vardı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Hasan

Restorandaki personel çok yardımsever ve güler yüzlüydü. Yemekler harika ve porsiyonlar büyük. Rezervasyon yapmamıza rağmen beklememiz gereken bir süre olmadı. Tüm deneyim çok memnun ediciydi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-28 Gül

Bu restoranı ailemle birlikte ziyaret ettik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetliydi ve fiyatlar çok makuldu. Personel cana yakın ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar buraya geleceğiz.

2023-11-02 Ahmet

Bu restoranı arkadaşlarımla ziyaret ettik ve harika bir deneyim yaşadık. Yemekler lezzetliydi ve servis hızlıydı. Atmosfer çok rahat ve samimiydi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Zeynep

Restoran çok hoş bir atmosfere sahip. Yemekler harika ve lezzetli. Personel de çok yardımcı oldu ve güler yüzlüydü. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-12 Murat

Bu restoranı bir arkadaşımla ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyük. Personel çok dostça ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Selanik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?