Utku Taşcı Photography yorumlar

Utku Taşcı Photography yakın Arzum Apartman, Kandil Sokak, Alpaslan Mahallesi, Kayseri, TR-38, Melikgazi, Kayseri, Central Anatolia Region, 38140

  • Adres: Alpaslan, Sivas Blv. No:114/B, 38030 Melikgazi/Kayseri, Türkiye
  • Telefon: +90 507 152 20 81
  • Web sitesi: utkutasci.com
  • Enlem, Boylam: 38.729262, 35.516433

Utku Taşcı Photography, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Utku Taşcı Photography yorumlar
2023-09-17 Selin

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'da birkaç kez fotoğraf çektirdim ve her seferinde sonuçtan çok memnun kaldım. Utku, çok profesyonel ve yetenekli bir fotoğrafçı. Çektiği fotoğrafların kalitesi gerçekten harika. Ayrıca, çalışma ortamı da oldukça rahat ve sıcak. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-17 Eren

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'ya gittiğimde atmosfer çoğu fotoğraf stüdyosuna kıyasla oldukça sakin ve huzurlu. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Utku, enerjik ve bana güven veren bir kişilik. Çekim sırasında bana yönlendirmeler yaptı ve sonuçta mükemmel fotoğraflar ortaya çıktı. Kesinlikle mükemmel bir hizmet aldığımı düşünüyorum.

2023-09-17 Defne

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'nın hizmet kalitesi gerçekten mükemmel. Çekimlerimizi planlamadan önce bize detaylı bir şekilde bilgi verdi ve tüm sorularımıza sabırla cevap verdi. Fotoğraflarımızın sonuçlarından çok memnun kaldık. Ayrıca, fiyatlarının da oldukça makul olduğunu düşünüyoruz. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyoruz.

2023-10-02 Arda

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'ya randevuyla gittim ve bekleme sürem oldukça kısaydı. Randevumuza tam zamanında başladık ve çekimlerimiz hızlı bir şekilde tamamlandı. Utku, oldukça profesyonel bir şekilde çalışıyor ve işini gerçekten iyi yapıyor. Kesinlikle bekleme süresi konusunda hiçbir sorun yaşamadım.

2023-10-07 Yağmur

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'da fotoğraf çekimi için gittim ve müşteri hizmeti gerçekten harika bir deneyimdi. Utku, çok dostça ve yardımseverdi. Herhangi bir soru veya endişem olduğunda bana yardımcı oldu ve her şeyle ilgilendi. Çekim sırasında da beni rahat ettirdi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-10-12 Ali

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'nın tesisleri gerçekten çok iyi. Çalışma alanı oldukça temiz ve düzenliydi. Ayrıca, beklerken dinlenebileceğiniz ve sıcak içecek alabileceğiniz bir bekleme odası vardı. Çok rahat hissettim ve bu benim fotoğraf çektirirken rahat olmamı sağladı. Gerçekten memnun kaldım.

2023-10-17 Mert

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'ya gitmeden önce biraz endişeliydim çünkü daha önce hiç profesyonel bir fotoğraf çektirmemiştim. Ama Utku ve ekibi beni rahatlattı ve çekim süreci boyunca bana yardımcı oldular. Sonuçta, harika fotoğraflar aldım ve bu deneyimi tekrar yaşamak istiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Ece

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'da çekim yaptırmak benim için harika bir deneyimdi. Utku çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve gerçekten benzersiz fotoğraflar ortaya çıkardı. Ayrıca, fiyatlarının da oldukça adil olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-27 Elif

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'da oldukça profesyonel bir hizmet aldım. Utku, çok sabırlı ve dikkatli bir şekilde çalışıyor ve sonuç olarak mükemmel fotoğraflar elde ediyor. Çekim sırasında bana yönlendirmeler yaparak çekim sürecini kolaylaştırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Burak

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'ya ilk kez gittim ve gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Utku, çok profesyonel ve yetenekli bir fotoğrafçı. Fotoğraflarımın kalitesi gerçekten harika. Ayrıca, fiyatlarının da oldukça makul olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-06 Ayşe

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı'ya gittim ve gerçekten olumlu bir ilk izlenim bıraktım. Utku, oldukça nazik ve dostça biri. Çekim sırasında rahat hissetmemi sağladı ve sonuçlar gerçekten harikaydı. Tüm ekibe teşekkür ederim.

2023-11-11 Can

Utku Taşcı Photography Fotoğrafçı, çok yetenekli ve profesyonel bir fotoğrafçı. Çektiği fotoğrafların kalitesi gerçekten harika ve fiyatları da oldukça makul. Ayrıca, bekleme süresi çok kısa ve personel son derece dostça ve yardımsever. Çok memnunum ve kesinlikle tekrar gidip fotoğraf çektirmeyi düşünüyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Utku Taşcı Photography?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?