Dr.Bilgenur ŞAHİN PEHLİVANOĞLU Diş Kliniği yorumlar

Dr.Bilgenur ŞAHİN PEHLİVANOĞLU Diş Kliniği yakın İsmailbey, İsmailbey Mahallesi, Kastamonu, Kastamonu, Black Sea Region, 37100

  • Enlem, Boylam: 41.3838953, 33.7787348

Dr.Bilgenur ŞAHİN PEHLİVANOĞLU Diş Kliniği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Dr.Bilgenur ŞAHİN PEHLİVANOĞLU Diş Kliniği yorumlar

First of all, I would like to thank Ms. Bilgenur. He is a physician who always takes away all our fears with his smiling face and joy and performs your treatment very quickly without making you feel tired. As long as he exists, I will nev …

As a health worker, I always answered the questions of "Do you have a doctor's suggestion" coming from my environment for years? However, thanks to Ms. Bilgenur's energy that will make me forget my 20-year-old dentist phobia and h …

He is a smiling doctor who loves his profession. We had root canal treatment, filling and veneer done for myself and my son. We were very satisfied. If you have a dentist phobia, you can choose with peace of mind. I would like to thank …

2023-09-24 Sevil

İşini severek yapan, güler yüzlü bir doktor. Kendisiyle çok güzel geçen bir dişçi korkum vardı. Kendisini tanıyana kadar. Bilgenur hanımın enerjisi sayesinde 20 yıllık dişçi fobimi unutturacak bir işlem yaptım. Bayanlar güzelliklerini koruyun.

2023-09-24 Emrah

Doktorumumuz Bilgenur Hanım'a, her zaman güleryüzü ve neşesiyle, tüm korkularımızı alıp götüren ve yorulmadan tedavinizi çok hızlı bir şekilde yapan bir hekim olarak teşekkür etmek istiyorum. Var olduğu sürece …

2023-09-24 Selin

Mesleğini seven, güler yüzlü bir doktor. Kendim ve oğlum için kanal tedavisi, dolgu ve porselen yapıldı. Çok memnun kaldık. Dişçi fobiniz varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Teşekkür ederim …

2023-10-09 Ayhan

Yıllardır çevremden gelen "Doktor önerin var mı" sorularına hep sağlık çalışanı kimliğimle cevap verdim. Ancak Bilgenur Hanım'ın 20 yıllık dişçi fobimi unutturacak enerjisi sayesinde ve h …

2023-10-14 Ezgi

Bilgenur Hanım’a burdan çok teşekkür ediyorum öncelikle. İşini severek yapan, güler yüzlü bir doktor. Kendisiyle çok güzel geçen bir dişçi korkum vardı. Kendisini tanıyana kadar. Bilgenur hanımın enerjisi sayesinde 20 yıllık dişçi fobimi unutturacak bir işlem yaptım. Bayanlar güzelliklerini koruyun.

2023-09-25 Arzu

Öncelikle Dr. Bilgenur'a çok teşekkür etmek isterim. Her zaman güleryüzü ve neşesiyle, tüm korkularımızı alıp götüren ve yorulmadan tedavinizi çok hızlı bir şekilde yapan bir hekim olarak bilinir. Var olduğu sürece kesinlikle asla vazgeçmem, buraya bir daha başka bir yere gitme gibi bir düşüncem olamaz. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdık.

2023-09-25 Ayşe

Sağlık çalışanı olduğum için yıllarca çevremden gelen 'Doktor önerin var mı' sorularına cevap verdim? Ancak Bilgenur Hanım'ın enerjisi sayesinde, 20 yıldır süregelen dişçi fobimi unuttum ve bundan dolayı kendisine minnettarım.

2023-09-25 Cemal

Mesleğini seven, güler yüzlü bir doktor. Kendime ve oğluma kanal tedavisi, dolgu ve porselen yapıldı. Son derece memnun kaldık. Dişçi fobisi olanlara rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir doktor. Teşekkürler!

2023-10-10 Birsen

Dişçi fobisi olanlar için harika bir hekim. Kendisi yüzünden eskiden korktuğum diş hekiminden hiçbir iz kalmadı. Kendisine minnettarım ve işini severek yapan bir hekim olduğunu da belirtmek istiyorum. Teşekkürler!

2023-10-15 Murat

Çok memnun kaldık. Hem ben hem de oğlum için kanal tedavisi, dolgu ve porselen yapıldı. Dr. Bilgenur çok güler yüzlü ve işini severek yapan bir doktor. Dişçi fobiniz varsa gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Teşekkürler.

2023-10-20 Ebru

Doktorumuz Bilgenur Hanım'a, her zaman güleryüzü ve neşesiyle, tüm korkularımızı alıp götüren ve yorulmadan tedavinizi çok hızlı bir şekilde yapan bir hekim olarak teşekkür etmek istiyorum. Var olduğu sürece asla vazgeçmem, buraya bir daha başka bir yere gitme gibi bir düşüncem olamaz. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdık.

2023-10-25 Barış

Güler yüzlü, işini severek yapan bir doktor. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim. Sadece korktuğum bir diş hekiminden başka bir iz kalmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Zeynep

Dr. Bilgenur şahin diş hekimi olarak yaptığım tedaviden son derece memnun kaldım.

2023-11-04 Emre

Güleryüzlü bir doktor ve işini severek yapan bir profesyonel. Kendimi ve oğlumu tedavi ettirdim ve son derece memnun kaldım. Dişçi korkusu olanlar gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

2023-11-09 Tülay

Çok teşekkür ederim! İyi ki varsınız, buraya ulaşabildiğim için çok şanslıyım. İyi ki bir diş hekimi olarak çalışıyorsunuz, iyi ki sizi tanıdık. Kesinlikle mevcut olduğunuz sürece buradasınız ve başka bir yere hiçbir şekilde gitmeyi düşünmem.

2023-11-14 Murat

İyi, hızlı, hassas ve ilaçsız bir tedaviye sahip bir doktor. İyi ki tanıdık sizi.

2023-11-19 Nesrin

İyi bir doktor bulmanın zor olduğu bu dönemde, Dr. Bilgenur gibi harika bir doktorla tanıştığım için çok şanslıyım. İnanılmaz bir şekilde güleryüzlü ve enerjik. İyi ki sizi tanımışız.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Dr.Bilgenur ŞAHİN PEHLİVANOĞLU Diş Kliniği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?