Arcadium Sinemaları yorumlar

Arcadium Sinemaları yakın Arcadium AVM, No: 192, Doğan Taşdelen Blv., Mutlu Kervan Sitesi, Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Koru, 2432. Cd. No:192 D:121, 06810 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 241 12 41
  • Web sitesi: arcadiumsinemalari.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.882761, 32.685748

Arcadium Sinemaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Arcadium Sinemaları yorumlar

Salonlar guzel, bekleme kismi da yeterli. Yalniz bugun 1 numarali salon 15.30 seansindan once temizlenmemisti koltuklarda patlamis misirlar vardi. Yine de yakinligi icin sıklıkla tercih ediyoruz

Mobilden bilet fiyatı bakarak yer ayırtın. Daha ucuz. Temiz ve kaliteli.

2023-09-27 Ayşe

Arcadium Sinemaları, anayol üzerinde bulunuyor ve ulaşımı kolay. Koru Metro istasyonunun arkasında yer alıyor ve hemen yanında anayol olduğu için dolmuş ile de ulaşmak mümkün. Salonlar güzel ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletinizi alıyorsunuz ve merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Genel olarak memnunuz.

2023-09-27 Mehmet

Arcadium Sinemaları'ndan bilet fiyatlarına mobil üzerinden bakarak yer ayırtıyoruz çünkü daha ucuz oluyor. Salamlar temiz ve kaliteli. Genel olarak memnunuz.

2023-10-12 Fatma

Arcadium Sinemaları, ferah ve rahat koltuklarıyla hoş bir sinema deneyimi sunuyor. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Memnun kaldık.

2023-10-17 Ali

Arcadium Sinemaları'nda film izlemeyi çok seviyorum. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Genel olarak memnunum.

2023-10-22 Ayşegül

Arcadium Sinemaları'nı ziyaret ettiğimde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Personel de yardımcı ve güleryüzlü. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-27 Emre

Arcadium Sinemaları'nda geçirdiğim zaman keyifliydi. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Personel ilgili ve yardımcı. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-01 Gül

Arcadium Sinemaları'nda film izlemek için sıklıkla gidiyorum ve genel olarak memnun kalıyorum. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Şükrü

Arcadium Sinemaları'nda zaman geçirmeyi seviyorum. Salonlar güzel ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Personel yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da uygun.

2023-11-11 Aylin

Arcadium Sinemaları, yakınlığıyla tercih ettiğim bir sinema salonu. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Güzel bir deneyim yaşadım.

2023-11-16 Hakan

Arcadium Sinemaları'na gittiğimde beklentilerimi karşılayan bir deneyim yaşadım. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Tavsiye ederim.

2023-11-21 Sevgi

Arcadium Sinemaları'nın atmosferi çok hoş. Salonlar temiz ve ferah, koltuklar rahat. Girişten biletleri alıp merdivenlerden inip salonlara geçiyorsunuz. Bekleme kısmı da yeterli. Çok güzel bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Arcadium Sinemaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?