Ürgüp SKM yorumlar

Ürgüp SKM yakın Evka Mah., Urgup, Ürgüp, Nevşehir, Central Anatolia Region, 50400

  • Adres: Esbelli, 50400 Ürgüp/Nevşehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.6424655, 34.9418574

Ürgüp SKM, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Ürgüp SKM yorumlar

Vay canına, gerçekten çok lezzetliydi! Ne yazık ki benim zevkime göre biraz fazla ama herkes kendine göre farklı ve harika! … Daha fazla

???? …

2023-09-27 Ali

Çok güzel bir deneyimdi. Elektrik trafo merkezine gitmek için uzun bir süre beklemek zorunda kaldım ama sonunda içeri girebildim. Orada bana büyük bir hoşgeldin ile karşılandım ve hemen siparişim alındı. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Yemekler çok lezzetliydi ve fiyatları da makuldu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-27 Ayşe

Elektrik trafo merkezinin dekorasyonu harikaydı. İçerisi çok şık ve modern bir atmosfere sahipti. Hizmet kalitesi de çok iyiydi. Garsonlar çok hızlı ve dikkatli çalışıyorlardı. Yemeklerin lezzeti de bir o kadar etkileyiciydi. Kesinlikle tekrar gitmeyi düşünüyorum.

2023-09-27 Mehmet

Elektrik trafo merkezine gittiğimde çok etkilendim. İlk izlenimim gerçekten olumlu oldu. Ortam çok sıcak ve davetkar olduğu için hemen rahatladım. Yemeklerin lezzeti de tam anlamıyla mükemmel. Ayrıca fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-12 Fatma

Elektrik trafo merkezinde geçirdiğim zaman gerçekten keyifliydi. Personel çok yardımseverdi ve hiçbir sorun yaşamadım. Yemekler de çok lezzetliydi. Ancak biraz daha fazla çeşit olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-17 Ahmet

Elektrik trafo merkezi oldukça nezih bir mekan. Personel çok ilgili ve güler yüzlü. Hizmet çok hızlı ve kaliteliydi. Yemeklerin lezzeti de kesinlikle beklentilerimi aştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Emine

Elektrik trafo merkezine gitmeden önce rezervasyon yaptırmıştım ve hiç beklemeksizin masama oturdum. Personel çok profesyonel ve ilgiliydi. Yemeklerin lezzeti de gerçekten harikaydı. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Gülsüm

Elektrik trafo merkezinde beklemek zorunda kaldım ve bu beni biraz rahatsız etti. Ancak girdiğimde içerisi çok hoş bir atmosferle karşıladı beni. Personel de oldukça nazikti. Yemeklerin lezzeti de bir o kadar güzeldi. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-11-06 Selim

Elektrik trafo merkezinde yemek yedikten sonra çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve garsonlar hızlı hizmet verdiler. Yemeklerin lezzeti de oldukça iyiydi. Fiyatlar da gayet makuldü. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-11 Hatice

Elektrik trafo merkezindeki hizmet gerçekten mükemmeldi. Yemeklerin lezzeti de çok iyiydi. Sadece biraz daha fazla çeşit olabilir. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-16 Murat

Elektrik trafo merkezine gittiğimde beklentilerimi kesinlikle karşıladı. Personel çok ilgiliydi ve hızlı hizmet verdiler. Yemeklerin lezzeti de mükemmeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-21 Seda

Elektrik trafo merkezine gitmek için beklemek zorunda kaldım ama bu beklemeye değdi. Personel çok yardımseverdi ve yemeklerin lezzeti de mükemmeldi. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Ürgüp SKM?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?