Englishme Bağlıca İngilizce Özel Ders yorumlar

Englishme Bağlıca İngilizce Özel Ders yakın 1154. Sokak, Yeni Bağlıca Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06790

  • Adres: Bağlıca, Zümrüt Apartmanı, 1154. Sk., 06790 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 554 751 24 77
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 39.8951683, 32.6267547

Englishme Bağlıca İngilizce Özel Ders, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Englishme Bağlıca İngilizce Özel Ders yorumlar

İngilizceye karşı olan ön yargımı yıkmamı sağlayan farklı yaklaşımlar ve öğrenme metotları ile eğlenerek öğrenmenin mimarı Süleyman hoca ile bu iş çok kolay oldu … Daha fazla

Süleyman Hocam ingilizceyi sevdirerek öğretiyor . İngilizce sevmeyen ve derslerinde sıkılanlar için hocam birebir , eğlenceli ve öğretici , Süleyman Hocam ile ingilizce öğrenirken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile . Kesinlikle tavsiye ederim. ???? …

Kendisinden yaklaşık 5~6 aydır özel ders alıyorum. Yıllarca farklı kurum ve platformlarda ingilizce eğitimi aldım ama dil eğitiminde interaktif olmayınca başarılı olunamıyor. Süleyman hocam bunu başarmış bir eğitimci. Farklı yöntemlerle … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

İngilizce özel ders almak isteyenler için Süleyman hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum. Farklı yaklaşımı ve eğlenceli dersleri ile ingilizceyi sevdirmeyi başarıyor. Ayrıca sürekli destek veriyor ve öğrencilerinin gelişimini takip ediyor. Kesinlikle 5 yıldızı hak ediyor.

2023-09-19 Mehmet

Süleyman hoca ile çalışmaya başladıktan sonra ingilizce öğrenmek çok daha keyifli hale geldi. Kendisi öğrencinin ilgi ve seviyesine göre dersleri şekillendiriyor ve böylece öğrenme sürecini hızlandırıyor. Harika bir deneyim, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Meltem

Süleyman hocam ile yaklaşık 2 aydır çalışıyorum ve sonuçlardan çok memnunum. Kendisi motive edici ve pozitif bir enerjiye sahip, bu da dersleri daha keyifli hale getiriyor. İngilizceyi öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-04 Ali

Englishme Dil Kampı'na katıldım ve gerçekten harika bir deneyimdi. İngilizceyi geliştirmek için farklı aktiviteler ve oyunlar yapıyoruz. Süleyman hoca da çok ilgili ve yardımcı oluyor. Kesinlikle tekrar katılmak istiyorum.

2023-10-09 Elif

Süleyman hocam ile özel ders alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Kendisi çok sabırlı ve anlayışlı biri. İngilizceyi öğrenmek hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-14 Ahmet

Süleyman hoca ile çalışmak çok keyifli. Kendisi ingilizceyi sevdirmek için çeşitli aktiviteler ve oyunlar yapıyor. Derslerimizi de çok eğlenceli hale getiriyor. İngilizceyi öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Ayşegül

Süleyman hocadan ingilizce özel ders alıyorum ve çok memnunum. Kendisi çok iyi bir öğretmen, dersleri sıkılmadan ve eğlenerek geçiyor. İngilizce öğrenmek için kendisiyle çalışmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Murat

Süleyman hoca ile dil kampına katıldık ve harika bir deneyim oldu. Hem ingilizceyi pratik yapma fırsatı bulduk hem de eğlenceli aktiviteler yaptık. Süleyman hoca da çok özverili ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Fatma

Süleyman hoca ile çalışmak gerçekten çok memnuniyet verici. Öğrencilerinin ihtiyaçlarına uygun dersler planlıyor ve her bir öğrencinin gelişimini takip ediyor. İngilizce öğrenmek için kendisiyle çalışmanızı kesinlikle öneririm.

2023-11-03 Hasan

Süleyman hocadan ingilizce dil kampına katıldım ve çok memnun kaldım. İngilizceyi pratik yapma ve konuşma fırsatı buldum. Hem eğlenceli vakit geçirdik hem de dil becerilerimizi geliştirdik. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Gizem

Süleyman hocam ile özel ders alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Kendisi öğrencinin ihtiyaçlarına ve seviyesine göre dersleri şekillendiriyor ve böylece öğrenme sürecini hızlandırıyor. İngilizce öğrenmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-11-13 Can

Süleyman hoca ile dil kampına katıldım ve harika bir deneyimdi. İngilizceyi pratik yapmak için güzel bir fırsat oldu. Süleyman hoca da çok ilgili ve yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Englishme Bağlıca İngilizce Özel Ders?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?