Turkey Tours Istanbul yorumlar

Turkey Tours Istanbul yakın Million Restaurant, Ticarethane Çıkmazı, Alemdar Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34110

  • Adres: Alemdar Mh Ticarethanre Sk Hakkı bey iş Hanı, no: 5/4, 34110 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 538 334 46 48
  • Web sitesi: turkeytoursistanbul.com
  • Enlem, Boylam: 41.0083122, 28.9763209

Turkey Tours Istanbul, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkey Tours Istanbul yorumlar

When we plan to visit Turkey, we were totally blank. While searching for a suitable travel operators, we came across Turkey Tours Istanbul Travel Agencies. Mr. Sebahattin Selam tailored our requirements and make the trip a memorable one for … Daha fazla

I have booked a day trip with Mr. Sebahattin. I enjoyed it very much. I have never been to a trip that was so joyful. I recommend booking 5 days package Istanbul tour!!! Daha fazla

We sent a request form from their web site 3 months ago and they arranged a very nice tour for us. the tour was excellent, the guides are great, the food is very good and most … Daha fazla

2023-09-29 Ayşe

Türkiye turu muhteşemdi. Her şey mükemmeldi ve rehberler çok yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye edilir!

2023-09-29 Mehmet

Sebahattin Bey ile bir gün turu düzenledim. Çok keyifliydi. Hiç bu kadar eğlenceli bir tura katılmamıştım. İstanbul turu 5 gün paketi tavsiye ederim!!!

2023-09-29 Fatma

3 ay önce web sitelerinden bir talep formu gönderdik ve bize çok güzel bir tur ayarladılar. Tur mükemmeldi, rehberler harikaydı, yemekler çok iyiydi ve çoğu şey dahildi.,

2023-10-14 Murat

Tatilimizi planlarken tamamen boş vaziyetteydik. Uygun seyahat operatörleri ararken, Türkiye Tours Istanbul Seyahat Acentesi ile karşılaştık. Bay Sebahattin Selam taleplerimizi düzenledi ve gezimizi unutulmaz kıldı ...

2023-10-19 Gamze

Harika bir deneyimdi! Türkiye turu için Şehir Rehberi ile birlikte bu ajansı seçtim ve hayal kırıklığına uğramadım. İstanbul'da geçirdiğimiz 5 gün boyunca harika yerleri gezdik ve Türk kültürünü keşfettik. Her şey çok iyi organize edildi ve rehberimiz her konuda yardımcı oldu. Tavsiye ederim!

2023-10-24 Ali

Türkiye Tours Istanbul, harika bir tur organize etti. Her şey mükemmeldi. Rehberler açıklayıcı ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve oteller konforluydu. Kesinlikle tekrar seyahat etmek isterim!

2023-10-29 Selin

İstanbul'da yapacak çok şey vardı ve bu tur sayesinde hepsini keşfettik. Rehberimiz çok bilgi verici ve yardımcı oldu. Tüm gezileri ve etkinlikleri düzenlemek için zamanımızı ayırdılar. Kesinlikle bu turu tavsiye ederim!

2023-11-03 Ayhan

Bu turu sevdim! Rehber çok bilgi vericiydi ve bizim için çok güzel bir tur planladılar. Oteller 5 yıldızlıydı ve yemekler çok lezzetliydi. Memnuniyetle tekrar seyahat ederim!

2023-11-08 Gül

Harika bir turdu! Rehberler çok bilgili ve ilgiliydi. Her şey güzel organize edildi ve tur boyunca çok iyi bir deneyim yaşadık. Tavsiye ederim!

2023-11-13 Ahmet

Türkiye Tours Istanbul ile yaptığım turdan çok memnun kaldım. Rehberler mükemmeldi ve bize her konuda yardımcı oldular. Temiz ve rahat otellerde kaldık ve lezzetli yemekler yedik. Kesinlikle tekrar seyahat etmek isterim!

2023-11-18 Esra

Harika bir turdu! Rehber çok bilgi vericiydi ve bize İstanbul'un tarihi ve kültürel yerlerini görmemiz için harika bir plan hazırladılar. Her şey mükemmeldi ve kesinlikle bu turu tavsiye ederim!

2023-11-23 Yusuf

Bu turu sevdim! Rehber çok bilgiliydi ve gezimizi daha keyifli hale getirdi. Yemekler çok lezzetliydi ve tur boyunca her ihtiyacımız karşılandı. İstanbul'u keşfetmek için harika bir turdu!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkey Tours Istanbul?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?