Endüstri Mühendisliği Derneği yorumlar

Endüstri Mühendisliği Derneği yakın Gökdelen Apartmanı, 20, Faik Bey Sokağı, Hasanpaşa Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34722

  • Adres: Hasanpaşa, Saadet Han, Kurbağalıdere Cd., 34722 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.9944209, 29.0376475

Endüstri Mühendisliği Derneği, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Endüstri Mühendisliği Derneği yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Endüstri Mühendisliği Derneği, profesyonel ve alanında uzman bir dernek. Dernek üyeleriyle iletişim oldukça iyi. Eğitim programları ve etkinlikleri oldukça faydalı ve içerikleri zengin. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Can

Derneğin sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı oldukça memnunum. Eğitim programları çok yararlı ve kaliteli. Dernek üyeleri iletişime açık ve yardımcı. Fiyatlar ise uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Elif

Endüstri Mühendisliği Derneği'nin etkinliklerine katıldım ve çok memnun kaldım. Etkinlikler oldukça ilgi çekici ve bilgilendiriciydi. Dernek üyeleri de son derece profesyonel ve yardımseverdi. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-12 Fatma

Endüstri Mühendisliği Derneği'nin üyeleri oldukça yardımsever ve bilgili. Etkinlikler genellikle ilgi çekici ve faydalı. Ancak bazı etkinliklerde katılım sayısı biraz düşük olabiliyor. Genel olarak memnunum.

2023-10-17 Ali

Dernek etkinliklerine katıldım ve oldukça keyifli zaman geçirdim. Etkinliklerin içeriği çok yararlı ve etkileyiciydi. Dernek üyeleri de ilgili ve yardımsever. Fiyat olarak da uygun bir dernek.

2023-10-22 Zeynep

Dernek hizmetleri oldukça kaliteli ve içerik açısından zengin. Eğitim programlarından ve etkinliklerden çok yararlandım. Dernek üyesi olmaktan memnunum.

2023-10-27 Mehmet

Endüstri Mühendisliği Derneği'nin sunmuş olduğu eğitimler oldukça faydalı ve kaliteli. Dernek üyeleri de yardımcı ve ilgili. Fiyatlar uygun. Ancak bazı etkinliklerde organizasyon eksiklikleri olabiliyor.

2023-11-01 Selin

Dernek, endüstri mühendisliği alanında oldukça etkin bir çalışma sergiliyor. Eğitimler oldukça başarılı ve içerikleri zengin. Dernek üyeleri iletişime açık ve yardımsever. Fiyatlar da uygun.

2023-11-06 Hakan

Endüstri Mühendisliği Derneği'nin etkinliklerine katılıyorum ve oldukça memnunum. Etkinlikler ilgi çekici ve bilgilendirici. Dernek üyeleri de son derece yardımcı ve profesyonel. Teşekkür ederim.

2023-11-16 Ertan

Dernek üyeleri oldukça profesyonel ve ilgili. Eğitim programları kaliteli ve faydalı. Fiyatlar da uygun. Ancak bazı etkinliklerde katılım sayısı yetersiz olabiliyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Endüstri Mühendisliği Derneği?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?