Turkey Adv Tours - Turkey Adventure Motorcycle Tours yorumlar

Turkey Adv Tours - Turkey Adventure Motorcycle Tours yakın 729. Sokak, Sedir Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07025

  • Adres: Sedir, 729. Sk. 13/A, 07010 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 542 323 74 51
  • Web sitesi: turkeyadvtours.com
  • Enlem, Boylam: 36.904474, 30.6849476

Turkey Adv Tours - Turkey Adventure Motorcycle Tours, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkey Adv Tours - Turkey Adventure Motorcycle Tours yorumlar

Kaliteli güvenilir hizmet hesaplı tecrübeli teknik destek teşekürler turkey adv tours

Motosiklete dair herşey

2023-09-26 Can

Turkey Adv Tours mükemmel bir hizmet sunuyor. Yıllardır motosiklet tutkusu ile ilgileniyorum ve bu şirket ile birkaç kez tura çıktım. Her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Turistik Gezi Acentesi işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Çalışanlar çok tecrübeli, yardımsever ve profesyonel. Turların fiyatları da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Deniz

Turkey Adv Tours ile harika bir macera yaşadım. İlk defa bir motosiklet turuna katıldım ve gerçekten çok keyifliydi. Turistik Gezi Acentesi güzel bir atmosfere sahipti. Personel çok ilgiliydi ve her ihtiyaca cevap verebilecek donanıma sahipti. Turların fiyatları da çok makul. Türkiye'nin farklı bölgelerini keşfetmek isteyen herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Turkey Adv Tours'un motosiklet turları gerçekten mükemmel. Turistik Gezi Acentesi'nin turlarına katıldım ve çok memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Turların fiyatları da oldukça makul. Motosiklet tutkunu arkadaşlarıma her zaman tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

Turkey Adv Tours'un turları gerçekten harika. Turistik Gezi Acentesi'nin düzenlediği turlara katıldım ve çok memnun kaldım. Turlar oldukça değerli ve eşsiz deneyimler sunuyor. Personel çok profesyonel ve dikkatli. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-16 Fatma

Turkey Adv Tours ile harika bir tatil geçirdim. Turistik Gezi Acentesi'nin turları gerçekten muhteşem. Turların fiyatları da oldukça uygun. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-21 Ahmet

Turkey Adv Tours ile birkaç kez tura çıktım ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Turistik Gezi Acentesi gerçekten profesyonel bir şekilde işlerini yapıyor. Personel çok yardımsever ve tecrübeli. Turların fiyatları da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-26 Ebru

Turkey Adv Tours ile harika bir deneyim yaşadım. Turistik Gezi Acentesi gerçekten mükemmel bir hizmet sunuyor. Turların değeri gerçekten çok yüksek. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Fiyatlar da oldukça makul. Tüm motosiklet severlere tavsiye ederim.

2023-10-31 Cem

Turkey Adv Tours'un turları gerçekten harika. Turistik Gezi Acentesi'nin düzenlediği tura katıldım ve çok memnun kaldım. Turların değeri gerçekten çok yüksek. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Gül

Turkey Adv Tours ile harika bir deneyim yaşadım. Turistik Gezi Acentesi gerçekten çok iyi bir iş yapıyor. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Turların fiyatları da oldukça makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-10 Murat

Turkey Adv Tours mükemmel bir hizmet sunuyor. Turistik Gezi Acentesi'nin turlarına katıldım ve çok memnun kaldım. Personel gerçekten çok tecrübeli ve dikkatli. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-15 Şeyma

Turkey Adv Tours'un turları gerçekten harika. Turistik Gezi Acentesi mükemmel bir iş yapıyor. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Turların fiyatları da oldukça uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-20 Emre

Turkey Adv Tours ile harika bir tatil geçirdim. Turistik Gezi Acentesi'nin turları gerçekten muhteşem. Personel çok ilgili ve profesyonel. Turların fiyatları da oldukça makul. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkey Adv Tours - Turkey Adventure Motorcycle Tours?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?