AGL Ahsap Urunler Ltd.Sti. yorumlar

AGL Ahsap Urunler Ltd.Sti. yakın Keresteciler Sanayi Sitesi, İkitelli OSB Mahallesi, Başakşehir, Istanbul, Marmara Region, 34490

  • Adres: İkitelli OSB Mah, Keresteciler Sanayi Sitesi No:11 B Blok - K:3, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 556 20 77
  • Web sitesi: turkishplywood.com
  • Enlem, Boylam: 41.0719895, 28.7834941

AGL Ahsap Urunler Ltd.Sti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
AGL Ahsap Urunler Ltd.Sti. yorumlar
2023-09-23 Ayşe

Firma ile olan deneyimim harikaydı. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu. Fiyat olarak da oldukça uygundu. Müşteri hizmetleri ve personel çok yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Tesiste güzel olanaklar ve imkanlar vardı. Ortam ve dekor harikaydı. Bekleme süresi ve rezervasyonlarla ilgili herhangi bir problem yaşamadım. Kişisel deneyimim için şunu söyleyebilirim ki, harika bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2023-09-23 Mustafa

Genel olarak iyi bir deneyimdi. İlk izlenim ve atmosfer iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kullanıcı hizmetleri ve personel oldukça iyiydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Tesisler ve olanaklar iyiydi. Ortam ve dekor oldukça güzeldi. Bekleme süresi ve rezervasyonlar konusunda herhangi bir problem yaşamadım. Kişisel deneyimim için memnun kaldım.

2023-10-08 Ahmet

Firma ile deneyimim oldukça hoştu. İlk izlenimim ve atmosfer güzeldi. Fiyatlar uygun ve değerliydi. Müşteri hizmetleri ve personel de oldukça yardımcıydı. Ürünlerin kalitesinden memnun kaldım. Tesisler ve olanaklar güzeldi. Ortam ve dekor da oldukça hoştu. Bekleme süresi ve rezervasyonlarla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Kişisel deneyimimden memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? AGL Ahsap Urunler Ltd.Sti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?