Turkcell Iletişim Merkezi yorumlar

Turkcell Iletişim Merkezi yakın Aybastı - Gölköy yolu, Esenli Mahallesi, Karamanlı Mahallesi, Aybastı, Ordu, Black Sea Region

  • Adres: Esenli, Fatsa Cd. No:6, 52500 Aybastı/Ordu, Türkiye
  • Telefon: +90 532 396 52 52
  • Web sitesi: turkcell.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.6845878, 37.3989739

Turkcell Iletişim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkcell Iletişim Merkezi yorumlar
2023-09-19 Emre

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı şimdiye kadar aldığım en iyi hizmeti sunuyor. Müşteri hizmetleri çok yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi harika ve beklemek için çok fazla zaman harcamıyorum. Gerçekten değerli bir hizmet.

2023-09-19 Ayşe

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndan kesinlikle memnunum. Müşteri hizmetleri ve personel sıcakkanlı ve bilgilidir. Ürünlerin kalitesi çok iyidir ve hızlı bir şekilde hizmet alırım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Cem

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'na gittim ve çok etkilendim. Müşteri hizmetleri gerçekten anlayışlı ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve konforlu bir bekleme yapabiliyorum. Fiyat olarak da makul bir seçenek.

2023-10-04 Fatma

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndaki müşteri hizmetleri harika. Personel her zaman yardımcı oluyor ve ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşılıyor. Tekrar teşekkür ederim.

2023-10-09 Kadir

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndan aldığım hizmetten memnun kaldım. Müşteri hizmetleri çok profesyonel ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de gayet iyi. Tavsiye ederim.

2023-10-14 Zeynep

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndaki müşteri hizmetleri her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşılıyor ve değerli bir hizmet alıyorum. Teşekkür ederim!

2023-10-19 Mehmet

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'nda aldığım hizmet çok memnun edici. Müşteri hizmetleri her zaman hızlı ve yardımcı oluyor. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşılıyor. Fiyat olarak da uygun.

2023-10-24 Aysel

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndan aldığım hizmet mükemmel. Müşteri hizmetleri ve personel her zaman yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi de harika. Teşekkür ederim!

2023-10-29 Hakan

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'na her gittiğimde mükemmel bir deneyim yaşıyorum. Müşteri hizmetleri çok yardımcı ve anlayışlı. Ürünlerin kalitesi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Nazlı

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'na gittiğimde her zaman iyi bir deneyim yaşarım. Müşteri hizmetleri çok yardımcı ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Can

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'ndan aldığım hizmetten memnun kaldım. Müşteri hizmetleri her zaman yardımcı ve nazik. Ürünlerin kalitesi de iyi. Fiyat olarak da uygun. Teşekkürler!

2023-11-13 Ceyda

Turkcell Iletişim Merkezi Telekomünikasyon Servis Sağlayıcısı'na gittiğimde her zaman iyi bir deneyim yaşarım. Müşteri hizmetleri çok yardımcı ve güler yüzlü. Ürünlerin kalitesi de harika. Teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkcell Iletişim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?