Tunga Kung Fu Akademi

Tunga Kung Fu Akademi yakın DDA Real Estate, 9, Evliya Çelebi Caddesi, Etiler Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07010

  • Adres: Etiler, REMEL PLAZA, 834. Sk. No:9, 07100 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 536 375 25 95
  • Web sitesi: instagram.com
  • Enlem, Boylam: 36.8980122, 30.7085863

Tunga Kung Fu Akademi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tunga Kung Fu Akademi yorumlar

Kızım 2 aydır gidiyor ve çok mutlu, hem bedenen hem ruhen çocukların gelişimi için çok güzel bir spor sanatı.. özellikle Hocalarımız gayet ilgili, profesyonel ve başarılılar..teşekkür ederim..herkese tavsiye ediyorum...

Kardeşim 1 buçuk aydır gidiyor, kardeşimi daha önce hiç bu kadar rahat ve sosyalleşmiş görmemiştim. Antalyada böyle bir spor branşının dahi olduğunu bilmiyorduk. Hocaları gerçekten çok iyi işlerinde gerçekten profesyonel kişiler. Temiz ve … Daha fazla

Alanında uzman antrenörleri ile çocuklara önce başarıyı, sosyal hayatı, özgüveni getiren son derece nezih ve disiplinli bir yer. Veliler gözü arkada kalmadan çocuklarını yönlendirebilirler

2023-09-18 Merve

Kızım 2 aydır gidiyor ve çok mutlu, hem bedenen hem ruhen çocukların gelişimi için çok güzel bir spor sanatı.. özellikle Hocalarımız gayet ilgili, profesyonel ve başarılılar..teşekkür ederim..herkese tavsiye ediyorum...

2023-09-18 Ali

Kardeşim 1 buçuk aydır gidiyor, kardeşimi daha önce hiç bu kadar rahat ve sosyalleşmiş görmemiştim. Antalyada böyle bir spor branşının dahi olduğunu bilmiyorduk. Hocaları gerçekten çok iyi işlerinde gerçekten profesyonel kişiler. Temiz ve düzenli bir şekilde çalışıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-18 Ayşe

Alanında uzman antrenörleri ile çocuklara önce başarıyı, sosyal hayatı, özgüveni getiren son derece nezih ve disiplinli bir yer. Veliler gözü arkada kalmadan çocuklarını yönlendirebilirler.

2023-10-03 Fatih

İki çocuğum da burada Kung Fu eğitimi alıyor. Öğretmenler gerçekten motive edici ve öğretici. Çocuklarımın kendilerine olan güvenleri arttı ve disiplinli olmayı öğrendiler. Çok memnunuz.

2023-10-08 Deniz

Kung Fu Okulu'na daha önce duymamıştım ancak arkadaşımın tavsiyesi üzerine çocuğumu kaydettirdim. İyi ki de yapmışım. Kızım çok mutlu ve aktif bir şekilde vakit geçiriyor. Hocalar ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Eren

Kung Fu Okulu'nu tavsiye ederim. Hocalar motive edici ve öğretici. Çocuklar hem bedenlerini hem de zihinlerini geliştiriyorlar. Kesinlikle harika bir deneyim.

2023-10-18 Selin

Kung Fu Okulu'na ilk defa geldiğimde çok etkilendim. Merkez çok temiz ve düzenli. Hocalar ilgili ve profesyonel. Çocukların gelişimini her açıdan destekliyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-23 Emre

Kung Fu Okulu'ndan çok memnunuz. Hocalar gerçekten uzman ve ilgili. Çocuklarımızın kendine güveni artıyor ve fiziksel olarak da gelişiyorlar. Harika bir deneyim.

2023-10-28 Zeynep

Kung Fu Okulu'nda çocuğumla birlikte harika bir deneyim yaşadık. Hocalar çok nazik ve bilgili. Çocuklar hem eğleniyor hem de öğreniyorlar. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Ahmet

Kung Fu Okulu'nda aldığımız hizmetten çok memnunuz. Hocalar gerçekten profesyonel ve çocuklarla çok ilgileniyorlar. Antalya'da böyle bir spor okulunun olduğunu bilmiyorduk. Kesinlikle tavsiye ederiz.

2023-11-07 Şeyma

Çocuğum Kung Fu Okulu'nda eğitim alıyor ve inanılmaz mutlu. Hocalar ilgili, profesyonel ve bilgili. Okulun genel atmosferi çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Kerem

Kung Fu Okulu'nda çocuğumla birlikte harika bir deneyim yaşadık. Hocalar çok motive edici ve disiplinli. Okulda güvenli bir ortam var. Kesinlikle tavsiye ederiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tunga Kung Fu Akademi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?