Tuna Ray Dolap yorumlar

Tuna Ray Dolap yakın Jolly Tours - HDTur, 19, Atatürk Caddesi, Sahrayıcedit Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34734

  • Adres: Sahrayı Cedit, Atatürk Cd. No:19/A-B, 34734 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 606 10 99
  • Web sitesi: tunaraydolap.com
  • Enlem, Boylam: 40.9815224, 29.081684

Tuna Ray Dolap, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tuna Ray Dolap yorumlar

Merhabalar ; Öncelikle Selçuk Bey ve ekibine teşekkür ederim.Tuna Ray Dolaba Portmanto,çocuk odası ve ayakkabılık yaptırdım.Ürünlerden gayet memnunum; işlerinde oldukça … Daha fazla

Selçuk beye ve ekibine teşekkür ederiz. Uzun yıllardır aklımızda olan giysi dolabımıza kavuştuk. Ürün kalitesi ve detayları gerçekten üst seviyede.İhtiyacımızı tam olarak karşıladığı için çok … Daha fazla

Gorseldeki dolap icinde ofis olan dolap bana ait, neyi nasil istediysem yapti ustam, ellerine saglik.. arti teslim tarihinede uyuyorlar ???? …

2023-09-23 Ayşe

Merhabalar ; Öncelikle Selçuk Bey ve ekibine teşekkür ederim.Tuna Ray Dolaba Portmanto,çocuk odası ve ayakkabılık yaptırdım.Ürünlerden gayet memnunum; işlerinde oldukça profesyoneller.

2023-09-23 Özgür

Selçuk beye ve ekibine teşekkür ederiz. Uzun yıllardır aklımızda olan giysi dolabımıza kavuştuk. Ürün kalitesi ve detayları gerçekten üst seviyede.İhtiyacımızı tam olarak karşıladığı için çok memnunuz.

2023-09-23 Erkan

Görseldeki dolap içinde ofis olan dolap bana ait, neyi nasıl istediysem yaptı ustam, ellerine sağlık.. artı teslim tarihinede uyuyorlar ????

2023-10-08 Zeynep

Selçuk beye ve ekibine çok teşekkür ederim. Yaptığı koltuk takımları gerçekten kaliteli ve şık. Düşük fiyatları ve hızlı teslimatı ile beğenimizi kazandılar. Tavsiye ederim.

2023-10-13 Can

Mağazaya gitme niyetindeyken tanışmıştım. İçerde inanılmaz güzel ürünler var, düşünmeye başladım ve dolaplarını denemek için geldim. Çalışanlar oldukça yardımcı oldular ve harika bir dolap yapıldığına kanaat getirdim, teşekkür ederim.

2023-10-18 Melike

Tuna Ray Dolap Mobilya mağazasından alışveriş yapmaktan memnunum. Ürünlerinin kaliteli ve dayanıklı olduğunu görüyorum. Ayrıca personelleri de müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-23 Burak

Tuna Ray Dolap Mobilya mağazası oldukça şık ve güzel bir tasarıma sahip. Ürünler de oldukça kaliteli ve kullanışlı. Müşteri hizmetleri de memnuniyet verici. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-28 Merve

Dolap almak için Tuna Ray Dolap Mobilya mağazasını tercih ettik. Ürünlerin kalitesi ve şıklığı bizi memnun etti. Ayrıca çalışanlar da çok yardımcı oldular. Fiyatlar da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-02 Ahmet

Tuna Ray Dolap Mobilya mağazasından dolap satın aldım ve çok memnun kaldım. Ürün kalitesi çok iyi, kullanışlı ve şık. Ayrıca müşteri hizmetleri de gayet ilgili ve yardımcı oldular. Teşekkürler!

2023-11-07 Nur

Gayet memnun kaldım. Evimin içine renk kattılar ve her türlü ihtiyacımı karşıladılar. Ürünlerin kalitesi gayet iyi ve işlerinde gerçekten profesyoneller. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Emre

Tuna Ray Dolap Mobilya mağazası, çok şık ve kaliteli dolaplar yapıyorlar. İhtiyacım olan dolapları tam olarak beklentime uygun olarak yaptılar. Uygun fiyatlarıyla da dikkat çekiyorlar. Tavsiye ederim.

2023-11-17 Gülşah

Tuna Ray Dolap Mobilya mağazasından aldığım ürünlerden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve şık. Ayrıca müşteri hizmetleri de ilgili ve yardımcı oldular. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tuna Ray Dolap?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?