Şarap Kenti yorumlar

Şarap Kenti yakın Alaybey Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35600

  • Adres: Alaybey, 1690. Sk. 89/B, 35600 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 368 92 16
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 38.4587531, 27.1200138

Şarap Kenti, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Şarap Kenti yorumlar

I am yet to find a wine shop in Izmir that has wider choice of turkish wines from both budget wise and type perspective. I found some highly rated wines on internet top lists, came with a list and they had almost everything I found online, fantastic Daha fazla

Yerli ve yabancı bir çok içki çeşidini bulabileceğiniz bir işletme. Özellikle şarap konusunda çok iddialılar. Eski rekolteleriyle çoğu yerli markaların çeşidi de mevcut. fiyat performans konusunda çok başarılı bir işletme. kesinlikle tavsiye ederim.

Is yeri sahipleri cok guleryuzlu. Istedigimiz ozellikte saraplari soyluyoruz ve hemen sarap oneriyorlar. Simdiye kadar onerileriyle aldigimiz saraplarin hepsi asiri guzel cikti tesekku ederiz.

2023-09-25 Mehmet

Şarap Kenti Şarap mağazası, İzmir'de bütçe açısından ve tür açısından daha geniş bir Türk şarapları seçimi sunan bir şarap mağazası bulamadım. İnternetin en iyi listelerinde yer alan bazı yüksek puanlı şarapları buldum, bir liste ile geldim ve neredeyse internetten bulduğum her şeyi buldum, harika bir deneyimdi.

2023-09-25 Ayşe

Yerli ve yabancı birçok içki çeşidini bulabileceğiniz bir işletme. Özellikle şarap konusunda çok iddialılar. Eski rekolteleriyle çoğu yerli markaların çeşidi de mevcut. Fiyat performans konusunda çok başarılı bir işletme. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Ali

İş yeri sahipleri çok güler yüzlü. İstediğimiz özellikte şarapları söylüyoruz ve hemen şarap öneriyorlar. Şimdiye kadar önerileriyle aldığımız şarapların hepsi çok güzel çıktı, teşekkür ederiz.

2023-10-10 Burcu

Şarap Kenti Şarap mağazasında harika bir seçim var. İster bütçe ister tür açısından olsun, Türk şarapları konusunda daha geniş bir seçeneğe sahip olmak mümkün. İnternetteki en iyi listelerde bulduğum bazı çok beğenilen şarapları buldum, bir liste ile gittim ve hemen hemen her şeyi buldum. Muhteşem.

2023-10-15 Kadir

Çeşit açısından zengin bir işletme. Özellikle şarap konusunda çok iddialılar. Yerli markaların çeşidi de mevcut. Fiyat performansı açısından çok başarılı bir işletme. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Sedef

Şarap Kenti Şarap mağazası, İzmir'de geniş bir Türk şarapları seçimi sunan nadir yerlerden biri. Hem fiyat açısından hem de çeşit açısından çok başarılılar. İnternetin en iyi listelerindeki birçok şarabı buldum, bir liste ile gittim ve hemen hemen hepsini buldum, mükemmel.

2023-10-25 Berk

Çok geniş bir Türk şarapları seçeneği sunan bir şarap mağazası. İnternetin en iyi listelerinde yer alan bazı yüksek puanlı şarapları bulmak için geldim ve neredeyse her şeyi buldum, harika.

2023-10-30 Gizem

Şarap Kenti Şarap mağazası gerçekten geniş bir seçim sunuyor. İnternetteki en iyi şarapların bazılarını bulmak için gittim ve hemen hemen hepsini buldum, harika.

2023-11-04 Hasan

Türk şarapları konusunda daha iyi bir seçenek bulamadım. İnternetteki en iyi şaraplardan bazılarını buldum, bir listeyle geldim ve neredeyse her şeyi buldum, fantastik.

2023-11-09 Selin

Şarap Kenti Şarap mağazasında harika bir seçim var. İnternetteki en iyi şarapların birçoğunu bulabildim, bir listeyle geldim ve hemen hemen hepsini buldum, harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Eren

İş yeri sahipleri çok yardımcı oluyor. İstediğimiz türde şarapları söylüyoruz ve hemen önerilerde bulunuyorlar. Şimdiye kadar aldığımız şarapların hepsi harika çıktı, teşekkür ederiz.

2023-11-19 Nil

Türk şarapları konusunda daha iyi bir mağaza bulamadım. İnternetteki en iyi şarapların birçoğunu buldum, bir listeyle geldim ve hemen hemen hepsini buldum, harika.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Şarap Kenti?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?