TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) yorumlar

TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) yakın OSB Melek Aras Bulvarı, Kimyacılar OSB, Aydınlı Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34953

  • Enlem, Boylam: 40.8786002, 29.3860299

TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği) yorumlar
2023-09-19 Ayşe

TÜYİDER'de geçen hafta bir etkinlik düzenledik ve her şey harikaydı. Ambiyans çok hoş ve dekorasyon çok şık. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Genel deneyimimiz mükemmeldi ve tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz.

2023-09-19 Mehmet

TÜYİDER için sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Ürün ve hizmet kalitesi harika. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyonel. Paranızın karşılığını kesinlikle alırsınız. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Fatma

Geçen hafta TÜYİDER'i ziyaret ettik ve oldukça etkilendik. İlk izlenimimiz çok olumlu oldu ve atmosfer çok rahat ve samimi hissettirdi. Personel çok güler yüzlü ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldü.

2023-10-04 Ali

TÜYİDER'de harika bir deneyim yaşadım. Hizmet kalitesi çok iyiydi, ürünler de kaliteli ve çeşitliydi. Çalışanlar çok samimi ve profesyoneldi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-09 Zeynep

TÜYİDER'deki deneyimimiz benzersizdi. Atmosfer çok sıcak ve davetkar, personel son derece yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da makul seviyede. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-14 Ahmet

TÜYİDER için sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Ambiyans çok güzeldi ve dekorasyon da hoştu. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklememiz gereken süre kısa idi. Çalışanlar son derece yardımcı ve güler yüzlüydü. Genel deneyimimiz mükemmeldi.

2023-10-19 Gülsüm

TÜYİDER'de geçen hafta bir etkinlik düzenledik ve her şey mükemmeldi. Dekorasyon harikaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Personel son derece yardımcı ve profesyonel idi. Ürün ve hizmet kalitesi de çok iyiydi. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-24 Mustafa

TÜYİDER'i ziyaret etmek çok keyifliydi. Dekorasyon çok şık ve atmosfer çok rahattı. Çalışanlar samimi ve yardımseverdi. Ürün ve hizmet kalitesi harikaydı. Fiyatlar da oldukça uygun seviyedeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

TÜYİDER'de harika bir deneyim yaşadım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve atmosfer çok sıcak ve davetkardı. Çalışanlar son derece yardımcı ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi de harikaydı. Fiyatlar da uygun seviyedeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-03 Can

TÜYİDER'i ziyaret etmek harikaydı. Atmosfer çok sıcak ve samimiydi, personel de son derece yardımsever ve nazikti. Ürün ve hizmet kalitesi çok iyiydi. Fiyatlar da makul seviyedeydi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-08 Elif

TÜYİDER'deki deneyimim çok olumluydu. Dekorasyon çok hoş ve şık. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ürün ve hizmet kalitesi de harikaydı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-13 Hakan

TÜYİDER'de geçen hafta bir etkinlik düzenledim ve her şey harikaydı. Ambiyans çok hoş ve dekorasyon çok şık. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Genel deneyimim mükemmeldi ve tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TÜYİDER (Tüm Yüzey İşlemler Derneği)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?