Kaplıca yorumlar

Kaplıca yakın Kaplıca, Çat, Erzurum, Eastern Anatolia Region

  • Enlem, Boylam: 39.5339, 40.8659

Kaplıca, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaplıca yorumlar
2023-09-22 Ayşe

Kaplıca, harika bir deneyimdi. Kaplıcaların genel olarak temiz olduğunu fark etmek beni çok mutlu etti. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmet kalitesinden ve fiyat performans dengesinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-09-22 Mehmet

Kaplıca, ilk izlenimimden itibaren çok etkileyiciydi. Mükemmel bir atmosfere sahip bir yerdi. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Hizmetleri kaliteliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Tek dezavantajı rezervasyon yapmak için beklemem gereken zaman oldu, ancak genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-22 Sevgi

Kaplıca ziyaretim sırasında harika bir zaman geçirdim. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tesiste sundukları hizmetler kaliteliydi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Ortam çok rahatlatıcı ve dekorasyon çok güzeldi. Yalnızca beklemek zorunda kaldığım bir rezervasyon için zamana bağlı bir dezavantaj yaşadım. Bunun dışında her şey mükemmeldi.

2023-10-07 Ahmet

Kaplıca, harika bir izlenim bırakan bir yerdi. Personel çok dostça ve misafirperverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmetlerinden çok memnun kaldım ve fiyatları da oldukça makul düzeydeydi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon da çok güzeldi. Tek dezavantajı beklemem gereken bir rezervasyon süresi oldu. Yine de kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Fatma

Kaplıca, harika bir deneyimdi. Atmosfer çok rahatlatıcıydı ve dekorasyon da çok güzeldi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmet kalitesine ve fiyat performans dengesine hayran kaldım. Tek dezavantajı beklemek zorunda kaldığım bir rezervasyon süresi oldu. Bunun dışında mükemmel bir yer.

2023-10-17 Emine

Kaplıca, harika bir yerdi. Personel çok cana yakın ve misafirperverdi. Hizmetlerden çok memnun kaldım ve fiyatlar da uygun düzeydeydi. Ortam rahatlatıcı ve dekorasyon da çok güzeldi. Tek dezavantajı beklemem gereken bir rezervasyon süresi oldu. Bunun dışında kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Cem

Kaplıca ziyaretim sırasında harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Atmosfer çok güzeldi ve dekorasyon da hoşuma gitti. Tek dezavantajı beklemem gereken bir rezervasyon süresi oldu. Ama yine de kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Deniz

Kaplıca, harika bir yerdi. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Ortam rahatlatıcı ve dekorasyon harikaydı. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Tek dezavantajı bir rezervasyon için beklemem gereken zamandı. Bunun dışında her şey çok iyiydi.

2023-11-01 Gizem

Kaplıcada harika bir deneyim yaşadım. Personel çok dostça ve misafirperverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmeti kaliteliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Ortam çok rahatlatıcı ve dekorasyon da çok güzeldi. Tek dezavantajı beklemem gereken bir rezervasyon süresi oldu. Ama genel olarak çok memnun kaldım.

2023-11-06 Ahmet

Kaplıca, güzel bir izlenim bırakan bir yerdi. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Tesiste sundukları hizmetler kaliteliydi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Ortam rahatlatıcı ve dekorasyon da güzeldi. Yalnızca beklemem gereken bir rezervasyon süresi oldu. Bunun dışında her şey mükemmeldi.

2023-11-11 Elif

Kaplıcada harika bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Odalar temiz ve konforluydu. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon da güzeldi. Tek dezavantajı bir rezervasyon için beklemem gereken zamandı. Bunun dışında her şey harikaydı.

2023-11-16 Eren

Kaplıca, harika bir deneyimdi. Öncelikle personel çok yardımsever ve misafirperverdi. Tesiste onların sunduğu hizmet kaliteliydi ve fiyatlar da makul düzeydeydi. Ortam çok rahatlatıcı ve dekorasyon da güzeldi. Yalnızca bir rezervasyon yapmak için beklemem gereken bir süre olduğunu fark ettim. Bunun dışında, her şey harikaydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaplıca?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?