Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi yorumlar

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi yakın Elazığ Bulvarı, Üçkuyu, Yenişehir, Diyarbakır, Southeastern Anatolia Region, 21070

  • Adres: Üç Kuyu Mahallesi Elazığ Bulvarı No:272, 21010 Yenişehir/Diyarbakır, Türkiye
  • Web sitesi: tuyap.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.9831911, 40.1492672

Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi yorumlar

Türkiye'nin dört bir yanından gelen lezzetli ürünlere sahip temsilciler ile oluşturulan fuarda çok guz l ürünler bulunmakta.sanliurfanin çiğköfte sinden tutunda Trabzon'un terayag çeşitleri kuymak peyniri Kayseri'den sucuk şöleninden tütün Aydın'dan zeytinyağına kadar yüzlerce ürünun farkına varıp ucuza alışveriş yapmanın zevkine vardik

Gurme lezzetler festivali için geldim, Muhteşem ötesi tüm Türkiye buradaydı yalnız Erzurum cağ kebabı bir tık pahaliydi ve çok kalabalık bir güne denk geldik Diyarbakır mükemmel bir sehir

Elazığ yolu üzerinde giderken solda kalan dosdoğru elektriği geçtikten sonra sağdan cebe girerek rahatlıkla bulabiliyorsunuz fuar alanını zaten gerekli tabela ve yönlendirmeler mevcut . Her yıl yemek kitap ve inşaat fuarına katılırım. … Daha fazla

2023-09-21 Ebru

Türkiye'nin dört bir yanından gelen lezzetli ürünlere sahip temsilciler ile oluşturulan fuarda çok güzel ürünler bulunmakta. Şanlıurfa'nın çiğköftesinden tutun da Trabzon'un tereyağı çeşitleri, kuymak peyniri, Kayseri'den sucuk şölenine, tütüne, Aydın'dan zeytinyağına kadar yüzlerce ürünün farkına varıp ucuza alışveriş yapmanın zevkini yaşadık.

2023-09-21 Ali

Gurme lezzetler festivali için geldim, muhteşem ötesi tüm Türkiye buradaydı. Yalnız Erzurum cağ kebabı bir tık pahalıydı ve çok kalabalık bir güne denk geldik. Diyarbakır mükemmel bir şehir.

2023-10-06 Mustafa

Fuar merkezi oldukça geniş ve modern bir tasarıma sahip. İlk izlenimim çok olumlu oldu. Personel de oldukça yardımcı ve güler yüzlüydü. Fuar alanının dekorasyonu ve ambiyansı da çok hoştu. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi. Genel olarak güzel bir deneyim oldu.

2023-10-16 Mehmet

Fuar merkezi gerçekten kullanışlı ve modern bir tesise sahip. Personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımıza cevap verdiler. Farklı konfor ve imkanlar sunan bir sürü tesis vardı. Fuar alanının genel deneyimi oldukça olumluydu. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve paranın karşılığını veriyordu.

2023-10-21 Zeynep

Fuar merkezi oldukça büyük ve güzel bir tasarıma sahip. İçeride dolaşmak oldukça kolaydı ve tüm stantlara rahatlıkla ulaşabildik. Personel de çok yardımcı oldu ve tüm sorularımızı cevapladı. Fuarın genel atmosferi ve dekorasyonu da oldukça başarılıydı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları da uygun düzeydeydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-26 Ahmet

Fuar merkezine gittiğimde beklemek zorunda kalmadım ve hızlı bir şekilde içeri girebildim. İçeride oldukça yoğun bir kalabalık vardı, ancak bu biraz beklemek zorunda kalmaktan daha iyiydi. Personel oldukça yardımcı ve profesyoneldi. Fuar alanının dekorasyonu ve ambiyansı da oldukça başarılıydı. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve fiyatları da makul düzeydeydi.

2023-11-05 Hüseyin

Fuar merkezine giderken tabela ve yönlendirmeler oldukça açıktı ve kolayca bulduk yerini. Fuar alanı oldukça geniş ve çeşitli stantlara sahipti. Her yıl düzenlenen fuarlardan birine katılıyorum ve her seferinde memnun kalıyorum. Ürünler ve hizmetler genellikle kalitelidir ve fiyatlar da uygun düzeydedir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Emre

Fuar merkezi oldukça büyük ve modern bir tesise sahip. İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımıza cevap verdiler. Farklı konfor ve imkanlar sunan bir sürü tesis vardı. Fuar alanının genel deneyimi oldukça olumluydu. Ürünler ve hizmetler kaliteliydi ve paranın karşılığını veriyordu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tüyap Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?