Türkay Ticaret yorumlar

Türkay Ticaret yakın İBB Bayrampaşa Meyve ve Sebze Hali, Kocatepe Mahallesi, Bayrampaşa, Istanbul, Marmara Region, 34045

  • Adres: Kocatepe, Bayrampaşa Meyva-Sebze Hali No:392, 34045 Bayrampaşa/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 437 29 21
  • Enlem, Boylam: 41.0487501, 28.8889367

Türkay Ticaret, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türkay Ticaret yorumlar
2023-09-30 Aysel

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'na geçen hafta gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten harikaydı ve fiyatları da çok uygun. Personel çok yardımcı ve güler yüzlüydü. İlk izlenimim ve atmosferi de çok hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-30 Murat

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'na birkaç kez gittim ve her seferinde çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi ve taze olması benim için çok önemli ve bu konuda Türkay Ticaret sınıfta kalmıyor. Ayrıca personel çok yardımcı oluyor ve hızlı bir şekilde işlemleri tamamlıyorlar. Fiyatlar da oldukça makul. Genel olarak harika bir alışveriş deneyimi sağlanıyor.

2023-09-30 Fatma

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'nda birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnun kaldım. Fiyatlar oldukça uygun ve ürünlerin kalitesi de iyi. Ancak bazen sıra beklemek zorunda kalıyorum ve bu zaman kaybı olabiliyor. Personel genel olarak yardımcı ve güler yüzlü. Atmosfer ve dekorasyon da iyiydi. Genel olarak olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-15 Kemal

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'ndaki deneyimim olumluydu. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul seviyede. Ancak bazen rezervasyon yapmak gerekiyor ve bu biraz sıkıntı yaratabiliyor. Müşteri hizmetleri personeli yardımcı ve sabırlıydı. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-20 Ayşe

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'na ilk kez gittim ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da çok uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Atmosfer ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyim oldu.

2023-10-25 Emre

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'ndan bazen alışveriş yapıyorum ve genel olarak memnunum. Ürünlerin kalitesi iyidir ve fiyatlar da makul seviyededir. Ancak bazen beklemek zorunda kalıyorum ve bu biraz can sıkıcı olabiliyor. Personel yardımcı ve profesyoneldir. Ortam ve dekorasyon da iyidir. Genel olarak olumlu bir deneyimdir.

2023-10-30 Zeynep

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'nı arkadaşımın tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar da uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Ortam ve dekorasyon da hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-11-04 Can

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'ndan birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnunum. Ürünlerin kalitesi iyidir ve fiyatlar da uygun. Ancak bazen sıra beklemek zorunda kalıyorum ve bu zaman kaybı olabiliyor. Müşteri hizmetlerinin personele biraz daha eğitim vermesi gerektiğini düşünüyorum. Atmosfer ve dekorasyon da iyidir.

2023-11-09 Ayhan

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'na bir kez gittim ve deneyimim olumlu oldu. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun. Personel yardımcı ve profesyoneldi. Atmosfer ve dekorasyon da iyiydi. Genel olarak iyi bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2023-11-14 Nilüfer

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'ndan alışveriş yapmak için sık sık giderim. Ürünlerin kalitesi iyidir ve fiyatlar da uygun. Ancak bazen beklemek zorunda kalıyorum ve bu can sıkıcı olabiliyor. Personel yardımcı ve güler yüzlüdür. Atmosfer ve dekorasyon da iyidir. Genel olarak olumlu bir deneyimdir.

2023-11-19 Berk

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'nda alışveriş yapmak çok keyifli. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar da çok uygun. Personel yardımcı ve güler yüzlüdür. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Genel olarak harika bir deneyimdir.

2023-11-24 Ayhan

Türkay Ticaret Yaş Meyve Sebze Toptancısı'nda birkaç kez alışveriş yaptım ve genel olarak memnunum. Ürünlerin kalitesi iyidir ve fiyatlar da uygun. Ancak bazen sıra beklemek zorunda kalıyorum ve bu zaman kaybı olabiliyor. Personel yardımcı ve güler yüzlüdür. Atmosfer ve dekorasyon da iyidir. Genel olarak olumlu bir deneyimdir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türkay Ticaret?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?