Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi yorumlar

Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi yakın Church of Saints Peter and Paul, Galata Kulesi Sokağı, Galata, Bereketzade, Bereketzade Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Bereketzade, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0247372, 28.9729455

Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi yorumlar

Önceden Arap Camiinde yer alan Dominikan cemaati, fetih kanunu gereği kendi rızasıyla teslim olmayan şehirdeki tüm mabedlerin camiiye çevrilmesi sonucu Galata'daki bu kiliseyi inşa etmişler. 1600lerin başında inşa edilen ilk kilise zaman … Daha fazla

Dominiken tarikatına bağlı bir kilise. Sen piyer hanının yanında. Bugünlerde Rusya konsolosluğu ve İsviçre büyükelçiliğinin ortak bir sergisine ev sahipliği yapıyor. Ayin zamanlarını takip edip ziyaret edebilirsiniz

Yusuf İle Kenan. 1979 yılı Ömer Kavur yapımı.

2023-09-18 Ayşe

Kilise çok güzel ve tarihi. İçerisi dekorasyon açısından etkileyici. Ayinler sırasında huzurlu bir atmosfer var. Personel yardımsever ve misafirperver. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Burası gerçekten etkileyici bir kilise. İçerisi eski döneme ait detaylarla dekore edilmiş. Kiliseye girdiğiniz anda huzur hissediyorsunuz. Personel de nazik ve yardımcı. Birçok kez ziyaret ettim ve her seferinde olumlu deneyimler yaşadım.

2023-09-18 Fatma

Kilise atmosferi çok güzel. Ayinler sırasında harika bir atmosfer oluşuyor. Personel de çok yardımcı. Kilisenin tarihini ve mimarisini gerçekten takdir ediyorum. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-03 Ali

Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi, muhteşem bir atmosfere sahip. İçerisi harika bir şekilde dekore edilmiş ve tarihi yapıyı koruyor. Personel de çok yardımcı ve misafirperver. Burayı herkese tavsiye ederim.

2023-10-08 Zeynep

Kilise çok güzel ve etkileyici. İçerisi gerçekten büyüleyici bir atmosfere sahip. Personel de çok dostça ve yardımcı. Ayin zamanlarına uygun ziyaret etmek önemli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Mustafa

Kiliseye ilk girdiğinizde etkileyici bir atmosfer hissediyorsunuz. İçerisi dekorasyon açısından çok güzel ve misafirperver bir personel var. Ayinlerini deneyimlemek için mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2023-10-18 Emine

Bu kiliseye bir kez ziyaret ettim ve gerçekten hayran kaldım. İçerisi dekorasyon açısından etkileyici ve huzurlu bir atmosfere sahip. Personel de çok yardımcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-23 Cem

Bu kilise gerçekten güzel ve tarihi bir yer. İçerisi muhteşem bir şekilde dekore edilmiş ve ziyaretçilere huzurlu bir atmosfer sunuyor. Personel de yardımcı ve misafirperver. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-28 Gülay

Kilise tarihi bir yapıya sahip ve içerisi gerçekten etkileyici. Atmosferi çok huzurlu ve personel de yardımsever. Kiliseyi ziyaret etmek için kesinlikle bir şans vermelisiniz.

2023-11-02 Hakan

Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi, muhteşem bir kilise. İçerisi tarihi dokusuyla etkileyici bir atmosfere sahip. Personel de çok yardımcı. Burayı ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum.

2023-11-07 Aynur

Kilise, tarihi dokusunu koruyan etkileyici bir yapı. İçerisi dekorasyon açısından çok güzel ve ayinler sırasında huzurlu bir atmosfer var. Personel de çok misafirperver. Tavsiye ederim.

2023-11-12 Metin

Bu kilise gerçekten büyüleyici bir atmosfere sahip. İçerisi tarihi detaylarla dekore edilmiş ve harika bir şekilde korunmuş. Personel de çok yardımcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Saint Peter ve Saint Paul Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?