Toptancı Hal yorumlar

Toptancı Hal yakın Toptancı Hali, Haci Kadiroğlu Caddesi, Kızlar Pınarı Mahallesi, Alanya, Antalya, Mediterranean Region, 07400

  • Adres: Oba, Saray, Hacı Kadiroğlu Cd. No:12, 07400 Alanya/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 522 02 50
  • Enlem, Boylam: 36.5532506, 31.9894046

Toptancı Hal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Toptancı Hal yorumlar

I loved it so much. Were choose the sea food from a shop and they take it to a restaurant in the same place to cook it. Very delicious and clean place. We bought fresh fruits

Alanya meyve ve sebze toptan satışının yapıldığı bir yer. Genelde otellere restoranlara satışın yapıldığı ve vatandaşında kasalarla satın alabileceği bir meyve sebze halidir. Alanya’nın merkezinde olan yakın zamanda yapımı devam eden yeni hale geçiş yapılması planlanmaktadır

Very clean with lots and lots of fruits and veggies. Great prices too, way cheaper than the grocery stores. They also let you try some of the fruits and nuts if you are unsure of quality and taste. Best to bring small bills as some people cannot change 100TL. Atmosphere is friendly and relaxed Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Çok beğendim. Deniz mahsullerini bir dükkandan seçiyoruz ve aynı yerdeki bir restorana götürüyorlar. Çok lezzetli ve temiz bir yer. Taze meyveler aldık.

2023-09-22 Mehmet

Alanya meyve ve sebze toptan satışının yapıldığı bir yer. Genelde otellere restoranlara satışın yapıldığı ve vatandaşında kasalarla satın alabileceği bir meyve sebze halidir. Alanya’nın merkezinde olan yakın zamanda yapımı devam eden yeni hale geçiş yapılması planlanmaktadır.

2023-09-22 Fatma

Çok temiz, bol bol meyve ve sebze var. Fiyatlar da çok iyi, marketlerden çok daha ucuz. Ayrıca meyve ve kuruyemişlerin bazılarını denemenize izin veriyorlar, kalite ve lezzet konusunda emin değilseniz. Bazı insanların 100TL bozduramadığını düşünerek küçük paralar getirmek iyi olur. Atmosfer dostça ve rahat.

2023-10-07 Ahmet

Burada alışveriş yapmak çok keyifli. Geniş ürün yelpazesi var ve fiyatları da oldukça iyi. Meyve ve sebze denemek isterseniz size tadabileceğiniz bir şeyler veriyorlar. 100TL bozduramayan bazı insanlar olduğundan küçük banknotlar getirmek daha iyi olur. Atmosfer dostane ve rahat.

2023-10-12 Gül

Taze ürünlerle birlikte yapılan deneyim harika. Çok canlı ve lezzetli meyve ve sebzeler var. Fiyatlar da oldukça uygun, marketlere göre çok daha ucuz. Personel dostça ve yardımsever. Bir sonraki ziyaretimde tekrar uğrayacağım.

2023-10-17 Hasan

Meyve ve sebze alışverişi yapmanız için mükemmel bir yer. Geniş bir ürün yelpazesi var ve fiyatlar oldukça uygun. Kalite harika ve personel çok yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Selin

Burada alışveriş yapmak çok keyifli. Çok temiz ve düzenli bir yer. Ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Personel çok yardımcı ve nazik. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-27 Yusuf

Uygun fiyatlarla harika ürünler bulabileceğiniz bir yer. Çok temiz ve düzenli bir ortam var. Personel çok yardımcı ve nazik. Taze ürünlerin tadına bakma imkanı sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Elif

Çok hoşuma gitti. Deniz mahsullerini bir dükkandan seçiyoruz ve aynı yerdeki bir restorana götürüyorlar. Çok lezzetli ve temiz bir yer. Taze meyveler aldık.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Toptancı Hal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?