Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. yorumlar

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. yakın Gazi Mahallesi, Yenimahalle, Ankara, Central Anatolia Region, 06560

  • Adres: Gazi, Anadolu Bulvarı Güvercinlik yolu 52-52/A, 06560 Yenimahalle/Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 233 33 33
  • Web sitesi: turktraktor.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9360852, 32.7824994

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. yorumlar

40 lı yillarin Amerika ike uçak fabrikası. Jet ucak teknolojisi çıkınca bina ve techizat ile başka makina imalatı için kullanım fikri ile birleşik devletleri Minneapolis traktörü nü yapmaya başlandı … Daha fazla

Şenliklere katıldık çok güzel ve eğlenceliydi hersey düşünülmüştür turk traktör yöneticilerine biz Türk traktör ailesini düşündüğünüz için teşekkür ederiz

Ankaranın tam ortasına konumlanmış, dikkat çekici büyük bir fabrika işçisine değer veren bir kurum, içeride yıllarını Türk Traktör fabrikasına ömrünü vermiş ustalar var bunlardan biriside benim babamdır.

2023-09-21 Ayşe

Çalışanlarına ve müşterilerine değer veren bir şirket. İşlerinin uzmanı olan ustalarıyla Ankara'da büyük bir fabrikanın ortasında konumlanmışlar. Babam da burada çalışıyor ve yıllardır Türk Traktör ailesine hizmet ediyor. Her detayı düşünülmüş ve güzel bir ortam sağlanmış.

2023-09-21 Mehmet

Türk Traktör fabrikasında düzenlenen şenliklere katıldım ve gerçekten çok güzel bir organizasyondu. Her şey düşünülmüş ve çok eğlenceliydi. Türk Traktör yöneticilerine teşekkür ederim.

2023-09-21 Fatma

Türk Traktör'ün merkezi olan Ankara'da büyük bir fabrika yer alıyor. Burada çalışan ustalar, yıllarını bu fabrikaya vermiş ve gerçekten değerli insanlar. Benim babam da bu ustalardan biri. Türk Traktör ailesine teşekkür ederim.

2023-10-06 Ali

Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş. gerçekten kaliteli bir üretici. Ürünlerinin kalitesi hiç şüphe götürmüyor. Ankara'da konumlanmış büyük bir fabrikada üretim yapıyorlar. Türk Traktör'e güvendiğim için tercih ediyorum.

2023-10-11 Fadime

Türk Traktör fabrikasında çalışan usta insanlar gerçekten özveri ile çalışıyorlar. Babam da burada çalışıyor ve profesyonelliklerine her zaman hayran olmuşumdur. Türk Traktör'e minnettarım.

2023-10-16 Hüseyin

Türk Traktör fabrikasının konumu gerçekten iyi. Ankara'nın tam ortasında yer alıyor ve dikkat çekici bir büyüklükte. İçerisinde çalışan ustalar gerçekten emeğin karşılığını alıyorlar. Türk Traktör bünyesinde çalışmak gurur verici.

2023-10-21 Esma

Türk Traktör fabrikasında düzenlenen şenliklere katıldık ve çok keyifli bir gün geçirdik. Her şey düşünülmüş ve eğlenceli etkinlikler düzenlenmişti. Türk Traktör'e teşekkür ederim.

2023-10-26 Murat

Türk Traktör fabrikasında çalışan ustalar gerçekten değerli insanlar. Babam da bu fabrikada çalışıyor ve her zaman takdir etmişimdir. Türk Traktör ailesine teşekkürler.

2023-10-31 Gülay

Türk Traktör ürünlerinin kalitesi gerçekten çok iyi. İşçilere değer veren bir şirket ve Ankara'da büyük bir fabrikada çalışılıyor. Türk Traktör'e güveniyorum ve tercih ediyorum.

2023-11-05 Erdem

Türk Traktör fabrikasında düzenlenen şenliklere katıldım. Her şey çok güzel düşünülmüş ve eğlenceliydi. Türk Traktör yöneticilerine teşekkürler.

2023-11-10 Selin

Türk Traktör'ün merkez fabrikası gerçekten dikkat çekici bir yapıda. İçerisinde çalışan ustalar gerçekten özverili ve işlerini profesyonellikle yapıyorlar. Türk Traktör'ü tercih ediyorum.

2023-11-15 Mustafa

Türk Traktör ürünlerinin kalitesi gerçekten çok yüksek. Ankara'da merkezi olan büyük bir fabrikada üretim yapıyorlar. Türk Traktör'e güveniyorum ve tercih ediyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türk Traktör ve Ziraat Makineleri A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?