BigChefs Next Level yorumlar

BigChefs Next Level yakın Next Level AVM, Ufuk Üniversitesi Otopark Çıkışı, Kızılırmak Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06520

  • Adres: Kızılırmak, Next Level AVM No:3zk25, Dumlupınar Blv. No:3, 06550 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 285 25 95
  • Web sitesi: bigchefs.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9115526, 32.8123214

BigChefs Next Level, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BigChefs Next Level yorumlar

I had my diner here in this restaurant and I enjoyed it. Tomato soup was good and they bring cheese if you want. I got a beef bowl and it was also tasty, the portions were large and prices are reasonable. Daha fazla

Ankara’nın en ferah ve güzel Big Chefs şubesi. Özellikle yaz akşamlarında, yüksekte olduğu için çok güzel esiyor. Garsonlar biraz yavaş bence Big Chefs şubeleri eski kalitesini bozdu. Hizmeti artık eskisi gibi değil. Fiyatlar yüksek Daha fazla

This the third Big Chef’s I visit. This time I had a burger, it was ok, but I wouldn’t eat that again. The restaurant has a really nice outdoor area. I liked that they have Micheladas on their menu. If you are around Armada mall or next level, you should stop by. Daha fazla

2023-09-20 Şeyma

Akşam yemeğimi bu restoranda yedim ve çok keyif aldım. Domates çorbası iyiydi ve isterseniz peynir getiriyorlar. Etli bowl siparişi verdim ve o da lezzetliydi, porsiyonlar büyük ve fiyatlar makul.

2023-09-20 Ayşe

Bu benim ziyaret ettiğim üçüncü Big Chefs. Bu sefer hamburger yedim, iyiydi ama bir daha yemezdim. Restoranın gerçekten güzel bir dış mekanı var. Menülerinde Micheladas olduğunu sevdim. Eğer Armada alışveriş merkezi yakınlarında veya Next Level'deyseniz uğramalısınız.

2023-10-05 Mehmet

Çok kalabalık mekan, beklemek zorunda kaldık ama yine de hizmet iyiydi. Yemekler lezzetliydi ve sunumlari iyi yapılmıştı. Fiyatlar biraz yüksek ama doyurucu porsiyonlar veriyorlar. Atmosfer hoş ve rahattı.

2023-10-10 Selin

Big Chefs'taki en sevdiğim şey, güzel bir açık hava alanına sahip olmaları ve manzaraya açılan cam pencereleri. Yemekler taze ve lezzetliydi, garsonlar da güleryüzle hizmet verdi. Fiyatlar biraz pahalı ama buna değer.

2023-10-15 Gökhan

Big Chefs şubeleri arasında en iyi hizmeti veren yer burası. Çalışanlar çok kibar ve yardımsever. Yemekler de her zaman lezzetli ve taze. Fiyatlar diğer restoranlara göre biraz daha pahalı ama kalitesi buna değer.

2023-10-20 Ebru

Big Chefs'ta geçirdiğim akşam harikaydı. Yemekler mükemmeldi ve sunumları da çok güzeldi. Servis hızlıydı ve garsonlar güler yüzlüydü. Fiyatlar biraz pahalı ama bu restoran için değer.

2023-10-25 Berke

Big Chefs'ta yemek yiyerek doğum günümü kutladık ve harika bir deneyimdi. Yemekler çok lezzetliydi ve sunumları da göz alıcıydı. Servis mükemmeldi ve personel çok dostça. Gerçekten güzel bir atmosfere sahip bir restoran.

2023-10-30 Sezin

Big Chefs Next Level'da yemek yedik ve çok mutlu ayrıldık. Tavuk sote ve spagetti sipariş ettik ve ikisi de harikaydı. Fiyatlar makul ve porsiyonlar da doyurucuydu. Servis hızlı ve personel dostça.

2023-11-04 Kerem

Big Chefs Next Level'da yemek yedim ve beğendim. Sunduğumuz domates çorbası iyiydi ve peynir getiriyorlar. Etli bowl siparişi verdim ve o da lezzetliydi, porsiyonlar büyük ve fiyatlar makul.

2023-11-09 Eda

Big Chefs Next Level'da akşam yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Ambians çok güzel ve rahattı. Yemekler lezzetliydi ve hızlı bir şekilde servis edildi. Fiyatlar biraz yüksek ama kalitesine değer.

2023-11-14 Emre

Big Chefs Next Level'da yemek yedim ve beğendim. Hamburgerleri çok lezzetliydi ve sunumları da göz alıcıydı. Servis iyiydi ve personel güleryüzlüydü. Fiyatlar biraz pahalı ama bu restoran için değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BigChefs Next Level?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?