Türk Tarih Müzesi ve Parkı yorumlar

Türk Tarih Müzesi ve Parkı yakın Bilge Kağan, Kızılelma Caddesi, Yeni Bağlıca Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06790

  • Adres: Bağlıca, Kızılelma Caddesi No:1, 06790 Etimesgut/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 939 98 21
  • Web sitesi: turktarihmuzesiveparki.com
  • Enlem, Boylam: 39.9030787, 32.640355

Türk Tarih Müzesi ve Parkı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türk Tarih Müzesi ve Parkı yorumlar

Şanlı tarihimizi.. bilim insanlarımızı... Sanatçılarımızı... Ozanlarımızı.. bir arada bulup ailecek gezebileceğiniz bir yer... Ötüken şelalesi ile başlayan yolculukta 16 geçmiş Türk Devletimizi ve Türkiye Cumhuriyeti kurucumuzu göreceksiniz . Ücretsiz giriş ile iyi gezmeler dilerim...

Bu müze çok etkileyici sahnelere ev sahipliği yapan bir müze. Genelde Rus ve Slav sanatçılar tarafından yorumlanmış eserler bulunuyor. Günümüz Türkiye'sine gelene kadar Türk tarihinin evrilmesine şahitlik edebilirsiniz. … Daha fazla

Sadece heykeller dizilmemiş, tarihi olaylar heykellerle canlandırılmış. Heykeller de çok güzel yapılmış. Kapalı alandaki atmosfer de çok güzel. Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Şanlı tarihimizi.. bilim insanlarımızı... Sanatçılarımızı... Ozanlarımızı.. bir arada bulup ailecek gezebileceğiniz bir yer... Ötüken şelalesi ile başlayan yolculukta 16 geçmiş Türk Devletimizi ve Türkiye Cumhuriyeti kurucumuzu göreceksiniz . Ücretsiz giriş ile iyi gezmeler dilerim...

2023-09-24 Ali

Bu müze çok etkileyici sahnelere ev sahipliği yapan bir müze. Genelde Rus ve Slav sanatçılar tarafından yorumlanmış eserler bulunuyor. Günümüz Türkiye'sine gelene kadar Türk tarihinin evrilmesine şahitlik edebilirsiniz.

2023-09-24 Mehmet

Sadece heykeller dizilmemiş, tarihi olaylar heykellerle canlandırılmış. Heykeller de çok güzel yapılmış. Kapalı alandaki atmosfer de çok güzel.

2023-10-14 Ahmet

Müze, Türk tarihiyle ilgilenenler için harika bir yer. Çok geniş bir koleksiyon ve etkileyici heykeller var. Gezmek için yeterli zaman ayırmak gerekiyor.

2023-10-19 Aysel

Müze girişi ücretsiz ve birçok farklı döneme ait heykelleri görebilirsiniz. Heykellerin kalitesi oldukça yüksek. Tarihi olaylar anlatılıyor ama biraz daha detaylı bilgi verilebilirdi.

2023-10-29 Gülcan

İlk izlenimde müze oldukça etkileyici. İçerdeki heykeller çok güzel tasarlanmış. Ortam da güzel ve sakin. Ancak bazı alanlarda beklemek gerekiyor.

2023-11-03 Serkan

Müze girişinde biraz kalabalık vardı ama içeri girdiğinizde alan yayılıyor ve rahat gezebiliyorsunuz. Heykeller gerçekten muhteşem. Kesinlikle görülmesi gereken bir yer.

2023-11-08 Aylin

Heykel müzesi çok etkileyici bir yer. Her bir heykeldeki ayrıntılar inanılmaz. Ancak biraz daha fazla bilgi panosu bulunması gerekiyor.

2023-11-13 Murat

Müzedeki heykeller çok güzel ve gerçekçi. Ortamdaki müzik de atmosferi güzelleştiriyor. Ancak müze girişinde biraz beklemek gerekebiliyor.

2023-11-18 Aslı

Türk Tarih Müzesi ve Parkı Heykel Müzesi keşfetmek için harika bir yer. İçerideki heykeller çok güzel ve ilginç. Müze çalışanları da bilgili ve yardımsever.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türk Tarih Müzesi ve Parkı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?