MXGP yorumlar

MXGP yakın Afyonkarahisar, Afyonkarahisar, Aegean Region, 03211

  • Adres: Sadıkbey, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.789558, 30.48314

MXGP, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
MXGP yorumlar

Parkur güzel, etkinlikler güzel, karavanla konaklamak için özel alan mevcut, geceleri konserler, etkinlikler vs. dolu dolu. Tek sıkıntı izleyiciler için ayrılan alanlar küçük ve yetersiz. Fotoğraf çekmek için en uygun olan alanlar açıkta. Güneşin altında pismek gerekiyor.

I think it is the most extensive activity in Afyonkarahisar, the concerts, the races and many more. The weather is usually hot and dry in the MXGP season but when it rains get ready to feel the cold of Turkey. There are some spots for taking amazing photos during the mxgp races, but for flying a drone you will need a permit. Daha fazla

Dünya 2021 MxGp motokross festivali dahilinde Afyonda organize edilen festival alanı düzenlenmesi otelleri olan ve alanda çardır ve karavan girişi olan park. Dünyanın dört bir yanından gelen Motocross yarışcılarına rağmen yapılan 6 günlük … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe Yılmaz

Parkur güzel, etkinlikler güzel, karavanla konaklamak için özel alan mevcut, geceleri konserler, etkinlikler vs. dolu dolu. Tek sıkıntı izleyiciler için ayrılan alanlar küçük ve yetersiz. Fotoğraf çekmek için en uygun olan alanlar açıkta. Güneşin altında pismek gerekiyor.

2023-09-24 Mehmet Arslan

I think it is the most extensive activity in Afyonkarahisar, the concerts, the races and many more. The weather is usually hot and dry in the MXGP season but when it rains get ready to feel the cold of Turkey. There are some spots for taking amazing photos during the mxgp races, but for flying a drone you will need a permit.

2023-09-24 Fatma Kaya

Dünya 2021 MxGp motokross festivali dahilinde Afyonda organize edilen festival alanı düzenlenmesi otelleri olan ve alanda çadır ve karavan girişi olan park. Dünyanın dört bir yanından gelen Motocross yarışcılarına rağmen yapılan 6 günlük etkinlik keyifli ve unutulmazdı.

2023-10-09 Serdar Türkmen

Parkta yapılan etkinlikler gerçekten çok keyifli. Ancak izleyici alanları biraz küçük ve yetersiz. Fotoğraf çekmek için ise en uygun alanlara açık havada erişilebiliyor. Genel olarak güneşin altında olmanız gerekiyor.

2023-10-14 Elif Güler

SXGP BMX Pisti'nde yapılan etkinlikler çok eğlenceli ve keyifli. Alanda konaklamak için farklı seçenekler mevcut. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar biraz sınırlı. Fotoğraf çekmek isteyenler için açık alanda daha fazla imkan var.

2023-10-19 Ahmet Şeker

MXGP BMX Pisti'nde yapılan etkinlikler unutulmaz deneyimler sunuyor. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar sınırlı ve kalabalık olabiliyor. Fotoğraf çekmek için en uygun noktalar açık alanda bulunuyor.

2023-10-24 Ayşe Korkmaz

Alanda yapılan etkinlikler çok güzel ve keyifli. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar biraz küçük. Fotoğraf çekmek için en uygun alanlar açıkta bulunuyor. Güneşin altında olmanız gerekiyor.

2023-10-29 Burak Yıldız

MXGP BMX Pisti'nde yapılan organizasyonlar oldukça geniş kapsamlı. Konserler, yarışlar ve daha birçok etkinlik bulunuyor. Hava genellikle MXGP sezonunda sıcak ve kuru olsa da yağmur yağarsa Türkiye'nin soğuğunu hissetmeye hazır olun. Mxgp yarışları sırasında muhteşem fotoğraflar çekebileceğiniz bazı noktalar mevcut ancak drone uçurmak için izin almanız gerekmektedir.

2023-11-03 Zeynep Demir

MXGP BMX Pisti'nde düzenlenen etkinlikler oldukça keyifli ve eğlenceli. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar biraz küçük ve yetersiz. Fotoğraf çekmek için uygun noktalar açık alanda bulunuyor. Genel olarak güneşli bir ortamda vakit geçiriyorsunuz.

2023-11-08 Deniz Arı

MXGP BMX Pisti'nde yapılan etkinlikler oldukça kapsamlı. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar biraz küçük. Fotoğraf çekmek için en uygun noktalar açık alanda bulunuyor. Güneşli bir ortamda zaman geçirmek için ideal bir mekan.

2023-11-13 Cem Güneş

MXGP BMX Pisti'nde düzenlenen etkinlikler oldukça geniş kapsamlı. Konserler, yarışlar ve daha birçok etkinlik bulunuyor. Hava genellikle MXGP sezonunda sıcak ve kuru olsa da yağmur yağarsa Türkiye'nin soğuğunu hissetmeye hazır olun. Mxgp yarışları sırasında muhteşem fotoğraflar çekebileceğiniz noktalar mevcut ancak drone uçurmak için izin gerekmektedir.

2023-11-18 Esra Tekin

MXGP BMX Pisti'nde yapılan etkinlikler oldukça unutulmaz deneyimler sunuyor. Ancak izleyiciler için ayrılan alanlar biraz sınırlı ve kalabalık olabiliyor. Fotoğraf çekmek için en uygun noktalar açık alanda bulunuyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? MXGP?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?