Türk Hava Yolları yorumlar

Türk Hava Yolları yakın Antalya Airport, Zeybek Sokak, Yenigöl Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07230

  • Adres: Yeşilköy, Antalya Airport, 07230 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 850 302 5493
  • Web sitesi: turkishairlines.com
  • Enlem, Boylam: 36.8990746, 30.8004267

Türk Hava Yolları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Türk Hava Yolları yorumlar
2023-10-18 Can

Türk Hava Yolları havayolu şirketi ile uçtum ve gerçekten memnun kaldım. Personel çok yardımcı oldu ve uçuş çok rahat geçti. Uçak temiz ve konforlu, yemekler lezzetliydi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım ve bu havayolu şirketini tavsiye ederim.

2023-10-23 Emre

Turkish Airlines is a very reliable airline. I have flown with them multiple times and have always had a positive experience. The staff are friendly and helpful, the planes are clean and comfortable, and the food is decent. I would highly recommend Turkish Airlines.

2023-10-28 Ela

Türk Hava Yolları ile seyahat etmek gerçekten harika bir deneyimdi. Uçuş personeli çok profesyonel ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforlu, yemekler de lezzetliydi. Genel olarak, harika bir uçuş deneyimi yaşadım ve Türk Hava Yollarını kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Mert

Türk Hava Yolları'nın hizmetinden memnun kaldım. Personel dostça ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve rahattı. Yemekler lezzetliydi. Genel olarak güzel bir uçuş deneyimi yaşadım ve Türk Hava Yollarını kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Zeynep

Türk Hava Yolları ile seyahat etmek gerçekten harika bir deneyimdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu, yemekler de lezzetliydi. Türk Hava Yollarını kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Elif

Turkish Airlines has consistently provided me with a great flying experience. The staff are friendly and helpful, the planes are clean and comfortable, and the food is good. I always feel well taken care of when flying with Turkish Airlines.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Türk Hava Yolları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?