Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi yorumlar

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi yakın Istanbul Taksim Square, Tarlabaşı Bulvarı, Şehit Muhtar, Gümüşsuyu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region

  • Adres: Cumhuriyet Cad. Belediye Gezi Dükkanları D:26, Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0364432, 28.9844033

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi yorumlar

???? 1002. Gece ???? • Bağımsız 15 kadın sanatçının eserlerinin yer aldığı sergide güçlü kadın … Daha fazla

12 Mayıs-2Temmuz arasında “Umut ve güven” isimli sergi taksim metrosunda görülebilir Daha fazla

İstiklal Caddesi’nin girişinde, meydanla kesişim noktasında bulunan Taksim Tarihi Su Deposu, 1730’lu yıllarda şehrin artan su problemine bir çözüm olarak inşa edilmiştir. 1731 yılında tamamlanan sekizgen yapı su yollarının birleşerek şehre … Daha fazla

2023-09-20 Ayşe

Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret etme şansım oldu ve çok memnun kaldım. Sergideki eserler gerçekten etkileyiciydi ve atmosfer çok güzeldi. Galeri çalışanları da çok yardımcı ve kibardı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-09-20 Ahmet

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi, İstanbul'da harika bir sanat deneyimi sunuyor. Sergilerdeki eserler çok etkileyici ve çeşitliydi. Atmosfer ve dekor da çok güzeldi. Ayrıca, personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Memnuniyetle tekrar ziyaret ederim.

2023-09-20 Ayşegül

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ndeki sergiyi ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Kadın sanatçıların eserlerini görmek gerçekten ilham vericiydi. Galeri çok iyi organize edilmişti ve her şey çok profesyonelce yapılmıştı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-05 Mehmet

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni birkaç kez ziyaret ettim ve her seferinde memnun kaldım. Sergilerdeki eserler gerçekten kaliteli ve çeşitlilik sunuyor. Ambiyans ve dekor da çok güzel. Personel her zaman yardımcı ve misafirperver. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Zeynep

Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret etmek son derece keyifli bir deneyim oldu. Sergideki eserler çok güzel ve etkileyiciydi. Atmosfer sakin ve huzurlu bir şekilde dolaşmaya olanak tanıyordu. Personel çok yardımcı ve dostça davrandı. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-10-15 Murat

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ne katıldığım sergi gerçekten harikaydı. Sergideki eserler çok ilgi çekici ve çeşitliydi. Hem profesyonel sanatçıların hem de amatörlerin eserlerini görmek güzeldi. Atmosfer ve dekor da çok güzeldi. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Fatma

Cumhuriyet Sanat Galerisi'ne ilk defa gittim ve çok etkilendim. Sergideki eserler gerçekten harikaydı ve galerinin atmosferi çok etkileyiciydi. Personel de çok yardımcı ve nazikti. Fiyatlar da uygun ve değerliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Eren

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret ettim ve oldukça beğendim. Sergideki eserler gerçekten çeşitliydi ve yaratıcıydı. Atmosfer ve dekor da güzeldi, sakinlik hissi veriyordu. Galeride geçirdiğim zamanın değerli olduğunu düşünüyorum.

2023-10-30 Nazlı

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret ettim ve gerçekten etkilendim. Sergiyi gezmek çok keyifliydi ve eserler çok güzel ve çeşitliydi. Atmosfer sakin ve huzurlu, personel de çok yardımcıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Serkan

Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Sergideki eserler gerçekten kaliteli ve yaratıcıydı. Atmosfer sakin ve huzurluydu. Personel de çok yardımcı ve kibardı. Fiyatlar da uygun ve değerliydi. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim.

2023-11-09 Figen

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'ni ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Sergideki eserler gerçekten etkileyiciydi ve atmosfer çok güzeldi. Galeri çalışanları da çok yardımcı ve kibardı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-14 Sevgi

Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi gerçekten harika bir yer. Sergideki eserler gerçekten etkileyici ve çeşitli. Atmosferi ve dekoru çok güzel. Personel de çok yardımcı ve nazikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?