Trio Dans Ve Sanat Akademisi yorumlar

Trio Dans Ve Sanat Akademisi yakın 17, Güneş Sokak, Güvenevler Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06540

  • Adres: Güvenevler, Güneş Sk. No:17 D:2, 06690 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 541 466 46 10
  • Web sitesi: triodans.com
  • Enlem, Boylam: 39.8988311, 32.8577422

Trio Dans Ve Sanat Akademisi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Trio Dans Ve Sanat Akademisi yorumlar

Güler yüzlü, dansı sevdikleri her hallerinden belli olan yetkin bir ekip ❤️???????? Her ders çok keyifliydi ve öğrencileri olma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyum. şiddetle tavsiye ederim. … Daha fazla

Daha önce de birkaç dans okulu deneyimim oldu ancak Şenol hocam ve ekibi işlerini çok iyi yapan, size dansı sevdirecek harika bir ekip. Ayrıca alanında tanıdığım en başarılı ve en minnoş hoca kendisi. Bir kere dersine girerseniz ne kadar … Daha fazla

Hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri Trio'da dansa başlamak oldu benim icin inanılmaz eğlenceli, hayatın ağırlığını hafifleten bir süreç başladı . Başta çok sevgili hocam Şenol Gülmez olmak üzere bütün hocalarımızın sabırlı ve … Daha fazla

2023-09-20 Ebru

Güler yüzlü, dansı sevdikleri her hallerinden belli olan yetkin bir ekip. Her ders çok keyifliydi ve öğrencileri olma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyum. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-09-20 Mert

Daha önce de birkaç dans okulu deneyimim oldu ancak Şenol hocam ve ekibi işlerini çok iyi yapan, size dansı sevdirecek harika bir ekip. Ayrıca alanında tanıdığım en başarılı ve en minnoş hoca kendisi. Bir kere dersine girerseniz ne kadar kaliteli bir eğitim aldığınızı anlarsınız.

2023-09-20 Ayşe

Hayatımda yaptığım en iyi şeylerden biri Trio'da dansa başlamak oldu benim için inanılmaz eğlenceli, hayatın ağırlığını hafifleten bir süreç başladı. Başta çok sevgili hocam Şenol Gülmez olmak üzere bütün hocalarımızın sabırlı ve profesyonel yaklaşımı ve enerjisi bizi hep ileriye taşıdı. Çok teşekkürler Trio Ailesi!

2023-10-05 Emir

Trio Dans Stüdyosu'nda dans ettiğinizi düşününce aklınıza gelen her cümle kaliteyi ifade ediyor. Burada dansa olan sevgi ve tutku gerçekten çarpıcı bir şekilde hissediliyor. Ayrıca dans etmekten keyif almak isteyenler için güzel bir ortam sunuluyor. Hocalarımızın enerjisi, özverili çalışmaları ve tatlılığı da cabası. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Selin

Dans etmek hayatımın bir parçası olmuş durumda ve Trio Dans Stüdyosu buna çok büyük katkılarda bulundu. Hocalarımızın sabrı, güler yüzleri ve bilgileri sayesinde dans etmeyi öğrenmek çok daha kolay ve eğlenceli hale geldi. Kendimi sürekli geliştirebileceğim ve yeni şeyler öğrenebileceğim bir ortam olduğu için Trio'yu tercih ettim ve tercih eden herkese de tavsiye ederim.

2023-10-15 Ali

Trio Dans Stüdyosu'nda haftanın stresini atabiliyorum ve kendime zaman ayırabiliyorum. Hocalarımızın profesyonel yaklaşımı ve sabrı sayesinde dans etmek benim için çok keyifli hale geldi. Ayrıca dans stüdyosunun atmosferi çok güzel ve sıcak. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Gamze

Trio Dans Stüdyosu'nda başladığım dans serüveninde kendimi çok geliştirdim. Hocalarımızın bilgisi, tecrübesi ve ilgisi sayesinde dans etmeyi öğrenmek çok daha kolay hale geldi. Ayrıca stüdyonun atmosferi çok rahatlatıcı ve sıcak. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-25 Deniz

Dansa olan sevgim ve ilgim sayesinde Trio Dans Stüdyosu'nda kendimi çok iyi hissediyorum. Hocalarımızın enerjisi ve motive edici tavırları sayesinde her ders çok keyifli geçiyor. Ayrıca stüdyonun olanakları da çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Özge

Trio Dans Stüdyosu'nda dans etmek gerçekten büyük bir keyif. Yetenekli hocalarımızın öğretimi sayesinde kendimi geliştirmek ve dansı daha iyi bir şekilde yapabilmek için her gün sabırsızlanıyorum. Ayrıca stüdyonun atmosferi çok sıcak ve rahatlatıcı. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-04 Mehmet

Dansa olan ilgim ve tutkum Trio Dans Stüdyosu'nda daha da arttı. Hocalarımızın bilgisi, sabrı ve özverisi sayesinde dans etmek gerçekten büyük bir zevk haline geldi. Ayrıca stüdyonun atmosferi çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Yasemin

Trio Dans Stüdyosu'nda dans etmek gerçekten büyük bir keyif. Hocalarımızın enerjisi ve güler yüzlü tavırları sayesinde her ders çok eğlenceli geçiyor. Ayrıca stüdyonun olanakları da çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Kaan

Dans etmek hayatımın bir parçası haline geldi ve Trio Dans Stüdyosu bu konuda büyük bir rol oynadı. Hocalarımızın bilgisi, tecrübesi ve motivasyonu sayesinde dans etmek benim için vazgeçilmez bir aktivite haline geldi. Ayrıca stüdyonun atmosferi çok güzel ve sıcak. Herkese tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Trio Dans Ve Sanat Akademisi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?