İşeri Restoran yorumlar

İşeri Restoran yakın Tokat-Sivas yolu, Geyras, Tokat, Tokat Merkez, Tokat, Black Sea Region

  • Adres: Geyras, Sivas Cad. No:104, 60100 Tokat Merkez/Tokat, Türkiye
  • Telefon: +90 356 213 13 63
  • Enlem, Boylam: 40.2692504, 36.5450823

İşeri Restoran, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
İşeri Restoran yorumlar

Mekan temiz ve hoş. İlgi alaka güzel. İşkembeci çorbası, kuzu sarma ve karışık ızgara yedik. Etler güzel ve suluydu. Yemekler ve mezeler lezzetliydi. Porsiyonlar gayet doyurucu ve iyiydi. Bulgur pilavı köy bulgurundan yapılmıştı annem çok … Daha fazla

2023-09-25 Fatma

Mekan temiz ve hoş. İlgi alaka güzel. İşkembeci çorbası, kuzu sarma ve karışık ızgara yedik. Etler güzel ve suluydu. Yemekler ve mezeler lezzetliydi. Porsiyonlar gayet doyurucu ve iyiydi. Bulgur pilavı köy bulgurundan yapılmıştı annem çok beğendi. Benim yaprak sarmam çok lezzetliydi. Tekrar gideriz.

2023-10-12 Zeynep

Yemekler lezzetliydi. Servis hızlı ve güleryüzlü personel tarafından yapıldı. Mekan temiz ve ferah bir ortam, dekorasyon da şık. Fiyatlar da uygun ve porsiyonlar doyurucu. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-17 Mustafa

İşyeri Restoran'da geçen gece yemek yedik. Yemekler harikaydı, özellikle de Tokat kebabı çok lezzetliydi. Mezeler de oldukça lezzetliydi. Personel çok ilgiliydi ve hızlı bir şekilde servis yapıldı. Mekan temiz ve hoş bir konsepti var. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Fatma

Geçen hafta bu restoranda yemek yedim ve çok memnun kaldım. İşkembe çorbası ve çıkmaz kebap yedim ve her ikisi de çok lezzetliydi. Mekan temiz ve ferah, personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Fiyatlar da makul. Tekrar giderim.

2023-10-27 Hasan

Daha önce buraya hiç gitmemiştim ama geçen hafta bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burada akşam yemeği yedim. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Personel de oldukça ilgili ve profesyoneldi. Genel olarak harika bir deneyimdi ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-01 Meryem

İşeri Restoran'da geçen hafta kahvaltı yaptım ve çok memnun kaldım. Yiyecekler taze ve lezzetliydi. Personel güleryüzlü ve yardımseverdi. Kahvaltı büfesi oldukça çeşitliydi ve herkesin damak zevkine hitap edecek bir şeyler vardı. Mekan da temiz ve ferah bir ortamdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-06 Hüseyin

Bu restorana ailemle akşam yemeği için gittik ve harika bir deneyimdi. Yemekler lezzetli ve taze yapılmıştı. Servis hızlı ve güleryüzlüydü. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Mekanın dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar geleceğiz.

2023-11-11 Aysel

İşeri Restoran'da öğle yemeği yedik ve çok memnun kaldık. Yemekler lezzetli ve taze idi. Personel güleryüzlü ve ilgiliydi. Mekan da temiz ve ferah bir ortamı vardı. Fiyatlar da oldukça makul. Tekrar gelmek isteriz.

2023-11-16 Burak

Geçen hafta İşeri Restoran'da akşam yemeği yedik ve harika bir deneyimdi. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar da oldukça iyiydi. Servis hızlı ve güleryüzlüydü. Personel de oldukça yardımseverdi. Mekanın dekorasyonu da çok güzeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-21 Elif

Bu restoranı tavsiye üzerine ziyaret ettim ve memnun kaldım. Yemekler lezzetli ve taze idi. Personel güleryüzlü ve profesyoneldi. Mekan temiz ve ferah bir ortama sahipti. Fiyatlar da uygun. Tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? İşeri Restoran?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?