Toyota Plaza Yatu Muğla yorumlar

Toyota Plaza Yatu Muğla yakın Kötekli, Menteşe, Muğla, Aegean Region

  • Adres: Hisarönü Üniversite Karşısı, Datça Yolu 2.KM, 48000 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 252 223 81 23
  • Web sitesi: toyotayatumugla.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.174914, 28.3721645

Toyota Plaza Yatu Muğla, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Toyota Plaza Yatu Muğla yorumlar

Özellikle Satış Müdürü Tolga Bey'e ve nezdinde bizimle ilgilenen tüm arkadaşlara nezaketlerinden, güleryüzlü karşılamalarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ansızın aracımız yolda kaldı. En yakın servis burasıydı. Ilk önce telefonla aradık durumumuzu anlattık. Bizi yönlendirdiler ve bekleyecekleri söylediler. Çekiç aracı vb vs derken vardık ve değerli misafir gibi karsilandik. Sn. Kamile Tuncer … Daha fazla

Toyota Plaza Muğla ekibine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Harika kız üst düzey yönetici Kamile Tuncer'e özel teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Kamile Tuncer benim için yol yardımını organize etti. Arabamın çekiciyle … Daha fazla

2023-09-24 Ayşe

Özellikle Satış Müdürü Tolga Bey'e ve nezdinde bizimle ilgilenen tüm arkadaşlara nezaketlerinden, güleryüzlü karşılamalarından ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

2023-09-24 Mehmet

Ansızın aracımız yolda kaldı. En yakın servis burasıydı. Ilk önce telefonla aradık durumumuzu anlattık. Bizi yönlendirdiler ve bekleyecekleri söylediler. Çekiç aracı vb vs derken vardık ve değerli misafir gibi karsilandik. Sn. Kamile Tuncer'e özel teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

2023-09-24 Ali

Toyota Plaza Muğla ekibine çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Harika kız üst düzey yönetici Kamile Tuncer'e özel teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

2023-10-09 Ayşe

Kamile Tuncer benim için yol yardımını organize etti. Arabamın çekiciyle alınıp servise getirilmesini sağladı ve bilgilendirmeleri yapıp her aşamada beni bilgilendirdi. Kamile Tuncer'e ayrı bir teşekkür ediyorum.

2023-10-14 Mehmet

Servise gelirken servise nasıl gelebileceğimizle ilgilenildi. Yoldayken gerekli bilgilendirme yapıldı. Buraya geldiğimizde hemen bize yardımcı oldular. Her sorunuza sabırla cevap veriyorlar ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyorlar. Çok samimi, candan, içten insanlarsınız. Nezaketiniz için teşekkürlerimi sunar, başarılarınızın baki olmasını dilerim.

2023-10-19 Ali

Bayram öncesi bozulan aracımızı tamirciden aldık ve buraya geldik. Bizim sorunlarımızı çözmekle çok ilgilendiler. Bizi telefonla arayarak bilgilendirdiler. Kamile Hanım ilgisini eksik etmedi. Bizzat onun gözetimi altında tamir icra edildi. Kendisine can-ı gönülden teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

2023-10-24 Ayşe

Toyota Müşteri Hizmetleri'nin gerçekten mükemmel bir iş yaptığını düşünüyorum. Beni arayarak servisle ilgileneceğini söyleyen Kamile Tuncer'e büyük bir teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-29 Mehmet

Kamile Tuncer'e yardımları ve desteği için çok teşekkürler. İlgisi ve iş bilgisi sayesinde aracımın onarılmasını sağladı. Kamile Hanım'a nezaketi ve profesyonelliği için özel bir teşekkür etmek istiyorum.

2023-11-03 Ali

Her şeyiyle mükemmeldi. Kamile Tuncer inanılmaz bir müşteri hizmetleri personeli. Çok yardımcı oldu. İyi bir müşteri hizmetleri deneyimidir.

2023-11-08 Ayşe

Bağişlari ile|Baya%40li|Özenli ve titiz çalışmalari satış öncesi ve sonrası ilgilenilmekle Çalışilar ile duzeltilen aracimda bu çalışmalardan.|önemli olan ilgiyi ve samimiyetini ayak tutarı olurdum|Edilmesinden ötürüt|raki Yönetici olan Kamile Tuncer Ebimizin ilebu sozlerimizin|ardı? Sonucunda aracımın hız sorunu giderildi.

2023-11-13 Mehmet

Toyota Plaza Müşteri İlişkileri Yöneticisi olan Kamile Tuncer, size gelen sorunları çözmek için elinden gelenin en iyisini yapan inanılmaz bir çalışandır.

2023-11-18 Ali

Kamile Tuncer'in yardımları için teşekkür etmek istiyorum. Toyota Plaza'nın hizmetleri her zaman mükemmeldir.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Toyota Plaza Yatu Muğla?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?