TOMRA Food - Turkey yorumlar

TOMRA Food - Turkey yakın İMES, Dudullu OSB Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34775

  • Adres: Dudullu OSB mah Imes Sanayi Sitesi A101 Sok. No.10, 34775 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 526 33 37
  • Web sitesi: tomra.com
  • Enlem, Boylam: 41.0046811, 29.1608884

TOMRA Food - Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TOMRA Food - Turkey yorumlar
2023-10-01 Ayşe

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de geçirdiğim zaman boyunca çok memnun kaldım. Ambians ve dekorasyon gerçekten hoştu. Çalışanlar son derece kibar ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi oldukça yüksek ve ürünlerin kalitesi de gözle görülürdü. Genel olarak, bu işletmeyi herkese tavsiye ederim.

2023-10-01 Mehmet

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'ye ilk defa gittim ve gerçekten etkilendim. Atmosfer çok güzeldi ve personel çok profesyonel ve samimiydi. Fiyatlar da oldukça makuldu ve aldığım ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Müşteri hizmetleri mükemmeldi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-01 Gülay

Talaşlı İmalat Yapan İşletme oldukça hoş bir yer. Atmosferi sıcak ve samimi. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi kesinlikle mükemmel. Fiyatlar biraz yüksek olsa da değer. Genel olarak, harika bir deneyimdi.

2023-10-21 Nilüfer

Talaşlı İmalat Yapan İşletme oldukça rahatlatıcı bir atmosfere sahip. Personel çok dostça ve profesyonel. Hizmet hızlı ve kesinlikle memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar makuldü. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-31 Elif

Talaşlı İmalat Yapan İşletme oldukça hoş bir deneyimdi. Atmosfer rahat ve sıcak. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Hizmet kalitesi de mükemmeldi ve ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-11-10 Selin

Talaşlı İmalat Yapan İşletme harika bir yer. Atmosfer gerçekten hoştu ve personel çok yardımseverdi. Hizmet kalitesi mükemmeldi ve ürünlerin kalitesi de gözle görülürdü. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kesinlikle değer. Tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-15 Hasan

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de geçirdiğim zaman çok keyifliydi. Ambians ve dekorasyon harikaydı. Personel son derece kibar ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TOMRA Food - Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?