Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü yorumlar

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü yakın Osmancık Sokak, Sultandere, Odunpazarı, Eskişehir, Central Anatolia Region, 25260

  • Enlem, Boylam: 39.7342697, 30.6237256

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü yorumlar
2023-09-29 Ali

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü, hizmetleri konusunda oldukça etkileyici bir ilk izlenim bıraktı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer temiz ve düzenliydi. Bundan sonra bu hizmeti kullanmaktan mutluluk duyacağım.

2023-09-29 Ayşe

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde tamir hizmeti almak için gittim. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da oldukça uygun. Kendimi değerli hissettim ve müşteri hizmeti çok iyiydi. Tavsiye ederim!

2023-09-29 Ahmet

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün tamir hizmetinden memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve fiyatları da makul düzeydeydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-10-14 Ayhan

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne hizmeti için geldim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Bu hizmeti tekrar tercih edeceğim.

2023-10-19 Aysel

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde tamir için bekledim ve oldukça kısa bir süre içerisinde işlemlerim tamamlandı. Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Genel deneyimim oldukça olumlu oldu.

2023-10-24 Adnan

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü, hizmetlerinin değerine göre çok iyi bir fiyat sunuyor. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve personel çok yardımseverdi. Genel deneyimim çok olumlu oldu ve tekrar tercih edeceğim.

2023-10-29 Ayla

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde tamir için beklerken oldukça hızlı bir şekilde işlemlerim tamamlandı. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-03 Atilla

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde hizmet aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatları da uygun. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-08 Aslı

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne tamir için geldim ve kaliteli hizmet aldım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun. Personel güler yüzlü ve profesyoneldi. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-11-13 Ayşen

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde tamir hizmeti aldım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel deneyimim harikaydı.

2023-11-18 Aliye

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'ne hizmet almak için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Tavsiye ederim!

2023-11-23 Ali

Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nde tamir hizmeti almak için gittim ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Genel deneyimim çok olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tamsan Kompresör Eskişehir Bölge Müdürlüğü?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?