TİMKO MADENCİLİK TURİZM SAN. TİC. A.Ş. yorumlar

TİMKO MADENCİLİK TURİZM SAN. TİC. A.Ş. yakın Papirus Plaza, Ilgın Sokak, Merkez Mahallesi, Kâğıthane, Istanbul, Marmara Region, 34406

  • Enlem, Boylam: 41.0836862, 28.9822566

TİMKO MADENCİLİK TURİZM SAN. TİC. A.Ş., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TİMKO MADENCİLİK TURİZM SAN. TİC. A.Ş. yorumlar
2023-09-23 Özlem

Maden şirketi olarak beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece yardımcı ve dürüstlerdi. Müşteri hizmetleri harikaydı ve her sorumu yanıtladılar. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Bekleme süresi çok uzun değildi ve rezervasyon yapmam gerektiğinde kolayca yapabildim. Genel olarak, madencilik şirketi deneyimimden çok memnun kaldım ve parasına değdi.

2023-09-23 Cem

Burada çalışanlara ve hizmetlere şaşırdım. İlk izlenimim çok olumlu oldu ve ortam sıcak ve samimi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve bekletme süresi çok kısaydı. Şirketle ilgili kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu. Genel olarak, burada zaman geçirmek için çok iyi bir yer.

2023-09-23 Ayşe

Çalışanlar oldukça yardımcı ve güleryüzlüydü. Hizmet kalitesi harikaydı ve ürünler oldukça iyi. Bir rezervasyon yapmam gerekiyordu ve beklememe gerek kalmadan hemen yapabildim. Ortam düzenli ve dekorasyon güzel. Genel olarak, şirketle ve deneyimimle memnun kaldım.

2023-10-08 Emre

Madencilik şirketinin hizmeti oldukça iyiydi. Müşteri hizmetleri çok yardımcı oldu ve herhangi bir sorunum olduğunda bana yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptılar. Ürünlerin kalitesi oldukça iyi ve bekleme süresi kısaydı. Şirketle olan genel deneyimim oldukça olumlu.

2023-10-13 Fatma

Çalışanlar ve hizmet kalitesi mükemmeldi. Burada harika bir deneyim yaşadım ve beklemek zorunda kalmadan hemen rezervasyon yapabildim. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve madencilik şirketinin genel atmosferi sıcak ve samimiydi. Dekorasyon da oldukça güzeldi. Genel olarak, burada zaman geçirmek için harika bir yer.

2023-10-18 Kemal

Maden şirketini ziyaret ettiğimde çok etkilendim. Müşteri hizmeti mükemmeldi ve çalışanlar son derece yardımcı ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Şirketin genel atmosferi çok sıcak ve samimiydi. Genel olarak, çok iyi bir deneyim yaşadım.

2023-10-28 Ali

Maden şirketi çalışanları oldukça yardımcı oldu. Müşteri hizmeti mükemmeldi ve hızla yanıt verdiler. Ürünlerin kalitesi oldukça iyiydi ve bekleme süresi kısaydı. Rezervasyon yapmak da kolaydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Genel olarak, madencilik şirketinden memnun kaldım.

2023-11-02 Aslı

Maden şirketinin hizmeti oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve dostça idi. Ürünlerin kalitesi yüksekti ve bekleme süresi çok kısaydı. Rezervasyon yapmak da kolaydı ve tüm isteklerimi yerine getirdiler. Genel olarak, madencilik şirketi deneyimimden memnunum.

2023-11-07 Can

Maden şirketi oldukça etkileyiciydi. Müşteri hizmeti mükemmeldi ve yardımcı oldular. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi ve bekleme süresi çok kısaydı. Dekorasyon harikaydı ve atmosfer oldukça sıcak ve davetkar. Genel olarak, maden şirketindeki deneyimimden memnun kaldım.

2023-11-12 Mehmet

Maden şirketinin hizmeti oldukça iyiydi. Çalışanlar yardımcı ve samimiydi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Rezervasyon yapmak da kolaydı ve herhangi bir sorun yaşamadım. Şirketteki genel deneyimim oldukça pozitif oldu.

2023-11-17 Zeynep

Maden şirketi oldukça iyiydi. Müşteri hizmetleri harikaydı ve çalışanlar son derece yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve bekleme süresi oldukça kısaydı. Rezervasyon yapmak da çok kolaydı. Genel olarak, maden şirketi deneyimimden çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TİMKO MADENCİLİK TURİZM SAN. TİC. A.Ş.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?