Therabliss SPA & Beauty Therapy yorumlar

Therabliss SPA & Beauty Therapy yakın 254. Sokak, Hurma Mahallesi, Konyaaltı, Antalya, Mediterranean Region, 07130

  • Adres: Hurma, 254. Sk. No:11 / 2, 07130 Konyaaltı/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 535 557 68 78
  • Web sitesi: therabliss.com.tr
  • Enlem, Boylam: 36.859315, 30.601238

Therabliss SPA & Beauty Therapy, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Therabliss SPA & Beauty Therapy yorumlar

We were welcomed by name by the manager which was a lovely touch. He welcomed us in and we shared medical information. We were offered a locker for our valuables and invited to change into our robes and slippers. These robes and slippers … Daha fazla

I went to this spa with my friend and we enjoyed our time here so much!! Staff were so lovely and polite. Prices were quite reasonable, the spa is very clean and the aesthetic is beautiful . You get a good quality robe , slippers and towel … Daha fazla

It's definitely the best spa! Before booking my 1st appointment with Therabliss, I read all reviews and was a little skeptical. All reviews were way too good. Well, now I know, all are absolutely true! Great spa facilities, well trained / supper professional stuff, and massages!!! WOW! Thank you, Theravliss!!! Highly recommend! ???????????? …

2023-09-24 Ayşe

Karşılamaları çok güzeldi, bizi isimlerimizle karşıladılar ve medikal bilgilerimizi paylaştık. Değerli eşyalarımız için bir kilitli dolap teklif ettiler ve bornozlarımızı ve terliklerimizi giyinmek için davet ettiler. Bu bornoz ve terliklerin kalitesi çok iyiydi.

2023-09-24 Mustafa

Arkadaşım ile birlikte bu spa'ya gittik ve burada çok güzel vakit geçirdik!! Personel çok nazik ve kibardı. Fiyatlar oldukça makul, spa çok temiz ve estetiği güzel. İyi bir kaliteli bornoz, terlik ve havlu alıyorsunuz.

2023-09-24 Merve

Kesinlikle en iyi spa! Therabliss ile 1. randevumu ayarlamadan önce tüm yorumları okudum ve biraz şüpheliydim. Tüm yorumlar çok iyiydi. Şimdi iyi biliyorum, hepsi kesinlikle doğru! Harika spa imkanları, iyi eğitimli / süper profesyonel personel ve masajlar!!! WOW! Teşekkürler Therabliss!!! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Emre

Fiyatları makul, temiz ve gezmek için çok güzel bir yer. Personel çok yardımcı ve profesyoneldi. Harika bir deneyimdi, kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-14 Selin

Muhteşem bir deneyim yaşadım. Harika bir atmosferi var ve personel çok dostça ve yardımseverdi. Masajlar çok rahatlatıcıydı ve fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Berk

Bu spa'ya arkadaşım ile birlikte gittik ve burada çok güzel vakit geçirdik!! Personel çok nazik ve kibardı. Fiyatlar oldukça makul, spa çok temiz ve estetiği güzel. İyi bir kaliteli bornoz, terlik ve havlu alıyorsunuz.

2023-10-24 Gizem

Bu spa gerçekten harika! Therabliss ile 1. randevumu ayarlamadan önce tüm yorumları okudum ve biraz şüpheliydim. Tüm yorumlar çok iyiydi. Şimdi iyi biliyorum, hepsi kesinlikle doğru! Harika spa imkanları, iyi eğitimli / süper profesyonel personel ve masajlar!!! WOW! Teşekkürler Therabliss!!! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-29 Elif

Bu spa harika bir deneyimdi! Personel çok açıklayıcı ve yardımseverdi. Masajlar çarpıcıydı ve atmosfer çok rahatlatıcıydı. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-11-08 Zeynep

Bu spa'ya arkadaşlarımla birlikte gittik ve burada çok güzel vakit geçirdik!! Personel çok nazik ve kibardı. Fiyatlar oldukça makul, spa çok temiz ve estetiği güzel. İyi bir kaliteli bornoz, terlik ve havlu alıyorsunuz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Therabliss SPA & Beauty Therapy?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?