Nilly's Catering Organizasyon yorumlar

Nilly's Catering Organizasyon yakın Kıymetli Sk., Şifa, Şifa Mahallesi, Tuzla, Istanbul, Marmara Region, 34950

  • Adres: Şifa, Kıymetli Sk. No:16, 34950 Tuzla/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 536 438 61 45
  • Enlem, Boylam: 40.8259894, 29.3522885

Nilly's Catering Organizasyon, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Nilly's Catering Organizasyon yorumlar

???????????? …

2023-09-30 Ahmet

Nilly's Catering Organizasyon'da harika bir deneyim yaşadım. Ambiyans ve dekorasyon çok güzeldi. Müşteri hizmetleri de çok iyiydi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Personel çok yardımcı oldu. Harcadığım paraya değdi. Genel deneyimim çok pozitifti. Bekleme süresi ve rezervasyon da sorunsuzdu. İlk izlenimim ve atmosfer çok hoştu.

2023-09-30 Ayşe

Nilly's Catering Organizasyon'da düğünümü gerçekleştirdim. Harika bir mekandı. Her şey çok güzeldi. Mükemmel hizmet, lezzetli yemekler ve güzel bir atmosfer vardı. Personel çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Verdiğim paraya değerdi. Çok memnun kaldım.

2023-09-30 Mehmet

Nilly's Catering Organizasyon'da bir kurumsal etkinlikte bulundum. Yemekler ve hizmet kesinlikle beklentilerimi aştı. Ambiyans çok hoştu ve dekorasyon da çok iyi yapılmıştı. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi. Paraya değdi.

2023-10-15 Fatma

Nilly's Catering Organizasyon'daki düğün davetinde bulundum. Mekan, dekorasyon ve ambians gerçekten çok güzeldi. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Yemeklerin kalitesi mükemmeldi. Verdiğim paraya değerdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon işlemleri de sorunsuzdu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Ali

Nilly's Catering Organizasyon'da bir doğum günü partisi düzenledik. Her şey harikaydı. Yemekler çok lezzetliydi ve hizmet mükemmeldi. Atmosfer çok güzeldi ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle memnun kaldık.

2023-10-25 Aysel

Nilly's Catering Organizasyon'da bir mezuniyet partisine katıldım. Mekan çok güzeldi ve dekorasyon dikkat çekiciydi. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon işlemleri sorunsuzdu. Genel deneyimim çok olumlu oldu.

2023-10-30 Emre

Nilly's Catering Organizasyon'da bir özel yemek davetinde bulundum. Her şey çok başarılıydı. Mükemmel bir atmosfer ve muhteşem bir dekorasyon vardı. Müşteri hizmetleri harikaydı ve personel çok profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Paraya değerdi.

2023-11-04 Sevgi

Nilly's Catering Organizasyon'da bir iş toplantısı düzenledik. Her şey mükemmel gitti. Mekan çok güzeldi ve dekorasyon da çok hoştu. Personel çok yardımcı oldu. Yemekler çok lezzetliydi ve hizmet kaliteliydi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon işlemleri sorunsuzdu. Çok memnun kaldık.

2023-11-09 Ömer

Nilly's Catering Organizasyon'da bir davette bulundum. Ambiyans ve dekorasyon gerçekten çok güzeldi. Müşteri hizmetleri çok iyi ve personel çok yardımcıydı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Paraya değdi.

2023-11-14 Seda

Nilly's Catering Organizasyon'dan düğün organizasyonu hizmeti aldık. Her şey harikaydı. Mekan çok güzeldi ve dekorasyon da çok hoştu. Personel çok profesyonel ve misafirperverdi. Yemeklerin kalitesi mükemmeldi. Paraya değerdi.

2023-11-19 Kemal

Nilly's Catering Organizasyon'da bir partiye katıldım. Mekan çok güzeldi ve atmosfer harikaydı. Personel çok nazik ve yardımcıydı. Yemekler çok lezzetliydi ve hizmet kaliteliydi. Verdiğim paraya değdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon işlemleri sorunsuzdu. Çok memnun kaldım.

2023-11-24 Melike

Nilly's Catering Organizasyon'daki etkinlikte bulundum. Mekan ve dekorasyon gerçekten çok güzeldi. Personel çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlardı. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi. Verdiğim paraya değerdi. Genel deneyimim çok olumlu oldu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Nilly's Catering Organizasyon?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?