TETRA TIP LABORATUVARI yorumlar

TETRA TIP LABORATUVARI yakın 206, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34726

  • Adres: Fenerbahçe, Bağdat Cad. No:206 D:4, 34720 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 411 99 77
  • Web sitesi: tetralaboratuvar.com
  • Enlem, Boylam: 40.97452, 29.053634

TETRA TIP LABORATUVARI, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TETRA TIP LABORATUVARI yorumlar

Öncelikle Tetra ailesine çok teşekkür ederim.Kapida karsilandigim anda sonucum çıkana kadar çok güzel bir ilgi ile karşılaştım.Ozellikle Şeyma hanımın ilgisi,alakasi,sakinliği ve anlayışı için ayrıca çok büyük teşekkür ediyorum.Kisa surede … Daha fazla

Very pleased with the service provided at this lab throughout the process. We needed 24-hour Covid PCR tests before travel. They give the results the same night if you give the sample early enough in the day. The lab technician running the … Daha fazla

Yurtdışına çıkış için PCR testi yaptırmak istedik. Covid - 19 hijyen kurallarını çok titiz uyguluyorlar. Çok kibar ve ilgililer. Personelin davranış ve alakası size güven veriyor. Kesinlikle önerebileceğim bir kurum.

2023-09-25 Gökhan

Öncelikle Tetra ailesine çok teşekkür ederim.Kapida karsilandigim anda sonucum çıkana kadar çok güzel bir ilgi ile karşılaştım.Ozellikle Şeyma hanımın ilgisi,alakasi,sakinliği ve anlayışı için ayrıca çok büyük teşekkür ediyorum.Kisa surede sonucum gelmişti.Muayene once dürüst ve güvenilirlik in verdigi sıkıntıyı büyük oranda gidermiştir.Normalde aşırı korkan bir hastayım.Böylesine ilgili ekip ile karşılaşmak büyük motivasyon veriyor.Sürpriz hediyeniz için de teşekkür ederim. Yarin muayene icin randevu aldim başka bir tetra labaratuvarinda ahntaremoskop canteste yapilmasi gereken ve hocanin rölatif olduğunu söyleyip beni korkutan belki de gereksiz bir tetkik vardı oraya gitmeyip bunun için randevu aldim.Tetra laboratuvarinda o testi yaptırmadan gidip yaptırabilirdim olur da sonucumda bir anormallik çıkmazsa belki kendimde korkuya gerek kalmadan o testi de bu aileden yaptırıp kaygımdan kurtulacağımı umuyorum.Kovid testi icin yönledirmeler aldim. Operatör ve donanım mükemmel. Selin Hanımında yardımsever tavrı gayet güzeldi ve bursa da olmanızda cabası.Tekarden korona verseni pacak yerlerinde bile tesbihte olacaginizi ögrenmek beni çok rahatlattı.Bir randevu ayarlayin alasım geliyor artık 16 yıllık acı dolu bir hikayem var.

2023-09-25 Kemal

Very pleased with the service provided at this lab throughout the process. We needed 24-hour Covid PCR tests before travel. They give the results the same night if you give the sample early enough in the day. The lab technician running the test is also very kind and professional. I would highly recommend this lab to anyone needing Covid testing.

2023-09-25 Fatma

Yurtdışına çıkış için PCR testi yaptırmak istedik. Covid - 19 hijyen kurallarını çok titiz uyguluyorlar. Çok kibar ve ilgililer. Personelin davranış ve alakası size güven veriyor. Kesinlikle önerebileceğim bir kurum.

2023-10-10 Muhammed

Türkiye'de denediğim bir sürü test merkezi ve bu zamana kadar en iyisi diyebilirim. Covid PCR testi için hizmet aldım, personel çok ilgili ve işlerini hızlı bir şekilde yapıyorlar. Sonuçlar çok hızlı çıkıyor, aynı gün içinde alabiliyorsunuz. Kesinlikle güvenilir bir merkez, herkese öneririm.

2023-10-15 Ayşe

Kovid PCR testi için gittim ve oldukça memnun kaldım. Çalışanlar çok yardımcı ve ilgili. Hijyen kurallarına çok dikkat ediyorlar. Sonuçlar hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Mahmut

Tetra Tip Laboratuvari'nda Covid PCR testi yaptırdım ve çok memnun kaldım. Sonuçlar hızlı bir şekilde çıkıyor ve güvenilir bir biçimde sunuluyor. Personel çok profesyonel ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Burcu

Çok ilgili ve güler yüzlü personel ile karşılaştık. Covid PCR testi için gittik ve çok memnun kaldık. Sonuçlar hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. Kesinlikle güvenilir bir laboratuvar, herkese öneririm.

2023-10-30 Hasan

Tıbbi Laboratuvar'ı arkadaşımın tavsiyesi üzerine tercih ettim ve çok memnun kaldım. Covid PCR testi için gittim ve sonuçlar hızlı bir şekilde elime ulaştı. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımcı. Tavsiye ederim.

2023-11-04 Pınar

Kovid PCR testi için gittiğim laboratuvar son derece profesyonel ve hijyenik. Personel çok ilgili ve sabırlı. Her sorunuza cevap veriyorlar ve güvenli bir şekilde hizmet sunuyorlar. Sonuçlar da hızlı bir şekilde çıkıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-09 Sinan

Tetra Tip Laboratuvari'na Covid PCR testi yaptırmak için gittim ve çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve profesyonel. Hijyen konusunda da son derece titizler. Sonuçlar hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. Kesinlikle öneririm.

2023-11-14 Nur

Kovid PCR testi için tercih ettiğim laboratuvar son derece profesyonel. Personel ilgili ve yardımcı. Hijyen kurallarına da son derece uyuyorlar. Sonuçlar da hızlı bir şekilde elinize ulaşıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Eren

Tetra Tip Laboratuvari'na Covid PCR testi yaptırmak için gittim ve son derece memnun kaldım. Çalışanlar çok ilgili ve profesyonel. Hijyen kurallarına da son derece titizlikle uyuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TETRA TIP LABORATUVARI?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?