Telas Lastik yorumlar

Telas Lastik yakın Deliklikaya Mahallesi, Sazlıbosna Mahallesi, Arnavutköy, Istanbul, Marmara Region, 34555

  • Adres: Deliklikaya, Kitâbe Caddesi No:13-19, 34555 Arnavutköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 485 48 01
  • Web sitesi: telas.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.1171103, 28.6619593

Telas Lastik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Telas Lastik yorumlar

Güler yüzlü saygılı bir işletme büyük yatırım

Telas firmasında 15 yıldır çalışıyorum. Elbette sıkıntı duyduğumuz zamanlar oldu ancak hem kalite hem de güvenirlilik anlamında yeni fabrika nezih bir ortamda çalışıyoruz. Maaşlarımızı her zaman zamanında aldık. Şahsım adına teşekkür ederim.

Telas firmasında dört senedir çalışmaktayım. Bu süre zarfında maaşımı her ay zamanında almış bulunmaktayım. Ayrıca özellikle pendemi zamanında gördüm ki bir çok firma çalışanına ücretsiz izin kullandırmak zorunda kalırken, Telas büyük bir … Daha fazla

2023-10-01 Fatma

Güler yüzlü saygılı bir işletme büyük yatırım;

2023-10-01 Ali

Telas firmasında 15 yıldır çalışıyorum. Elbette sıkıntı duyduğumuz zamanlar oldu ancak hem kalite hem de güvenirlilik anlamında yeni fabrikada nezih bir ortamda çalışıyoruz. Maaşlarımızı her zaman zamanında aldık. Şahsım adına teşekkür ederim.

2023-10-01 Ayşe

Telas firmasında dört senedir çalışmaktayım. Bu süre zarfında maaşımı her ay zamanında almış bulunmaktayım. Ayrıca özellikle pandemi zamanında gördüm ki bir çok firma çalışanına ücretsiz izin kullandırmak zorunda kalırken, Telas büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdü. Herhangi bir işyerinin değil, Telas firmasının çalışanı olmaktan gurur duyuyorum.

2023-10-16 Mehmet

Çalışkan ve başarılı bir ekip. Ürünler kaliteli ve güvenilir. Herhangi bir sorun olduğunda hızlı ve yardımsever bir müşteri hizmetleri ekibi var.

2023-10-21 Emine

Telas firması işini ciddiyetle yapan bir kuruluş. Ürün ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşılıyor. Firma personeli güler yüzlü ve yardımcı. Konforlu bir çalışma ortamı sunuyorlar.

2023-10-26 Mustafa

Telas firması ürün kalitesi konusunda iyi bir itibara sahip. Müşteri hizmetleri personeli oldukça yardımcı ve çözüm odaklı. Fiyatlar da makul düzeyde. Genel olarak memnunum.

2023-10-31 Selin

Telas firması ürünlerinde kaliteden ödün vermiyor. Müşteri hizmetleri personeliyle iletişimimiz de oldukça iyi. Yeni fabrika modern ve nezih bir ortamda hizmet veriyor. Teknik beceri ve yeteneklerini takdir ediyorum.

2023-11-05 Murat

Telas firması ürünlerini düzenli olarak kullanıyoruz. Hem ürün kalitesi hem de hızlı teslimat süresi bizim için önemli. Telas firmasından bu konuda memnuniyetimizi ilettik ve işbirliğimiz devam ediyor.

2023-11-10 Zeynep

Telas firması ürünlerinde kaliteden ödün vermiyor. Hızlı ve zamanında teslimat yapıyorlar. Müşteri hizmetleri personeli ile iletişimimizde her zaman memnun kaldık. Firma yönetimi de işbirliği ve çözüm odaklı olduğunu kanıtlıyor.

2023-11-15 Ahmet

Telas firması güvenilir ve kaliteli ürünleriyle dikkat çekiyor. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma. İletişimimizde her zaman hızlı ve yardımsever oldular. Ürünleri tavsiye ediyorum.

2023-11-20 Gül

Telas firması sağladığı ürün ve hizmetlerle kaliteden ödün vermiyor. Personeli güler yüzlü ve yardımcı. Firma yönetimi de müşteri memnuniyetini önemsiyor. Teknik beceri ve yeteneklerini takdir ediyorum.

2023-11-25 Hakan

Telas firmasının ürünleri oldukça kaliteli ve dayanıklı. Herhangi bir sorun olduğunda müşteri hizmetleri ekibi hızlı bir şekilde yardımcı oluyor. Ürünle ilgili her türlü sorunumu çözdüler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Telas Lastik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?