Tekno Elastomer Rubber Turkey yorumlar

Tekno Elastomer Rubber Turkey yakın Akıncı Bayırı Sokağı, Fulya Mahallesi, Şişli, Istanbul, Marmara Region, 34394

  • Adres: No: 2 - 3th floor - Fulya street Akıncı Bayırı Sokak, Türkiye
  • Telefon: +90 212 361 65 50
  • Web sitesi: demirtaskaucuk.com.tr
  • Enlem, Boylam: 41.0637202, 28.9982285

Tekno Elastomer Rubber Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tekno Elastomer Rubber Turkey yorumlar
2023-09-25 Ahmet

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden ilk izlenimimi anlatmak istiyorum. Şirketin ortamı oldukça profesyonel ve düzenli görünüyor. Personel, ziyaretçilere yardımcı olmak için hazır bulunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve dayanıklı. Satın alma değeri konusunda da oldukça tatmin edici. Benim kişisel deneyimim oldukça olumlu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-25 Elif

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'ni ziyaret ettiğimde beklemek zorunda kalmadım. Rezervasyon yapmadan da rahatlıkla hizmet alabildim. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Ortamın ve dekorun da oldukça hoş olduğunu söyleyebilirim. Tesisler ve olanaklar da oldukça iyi düşünülmüş. Benim deneyimim kesinlikle olumlu geçti.

2023-09-25 Mehmet

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nin ürünleri oldukça kaliteli. Personel müşterilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Ortam oldukça profesyonel ve düzenli. Fiyatlar biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. Bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-10-10 Ayşe

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'ni ziyaret ettiğimde personel oldukça yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve dayanıklı. Beklemek zorunda kalmadım ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Ortam oldukça hoş ve dekoratif. Tesislerin ve olanakların da iyi olduğunu söyleyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-15 Hakan

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nin hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Personel, müşterilere karşı oldukça kibar ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoştu. Fiyatlar biraz daha uygun olabilirdi, bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-10-20 Fatma

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım hizmet oldukça iyiydi. Personel, müşterilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Beklemek durumunda kalmadım ve rezervasyon yapma gereği duymadım. Ortam ve dekorasyon da oldukça hoş. Tesisler ve olanaklar da iyi düşünülmüş. Değerlendirmem 5 yıldız.

2023-10-25 Ali

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'ni ziyaret ettiğimde ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Personel, müşterilere yardımcı olmak için hazır bulunuyor. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek ve dayanıklı. Atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoş. Fiyatlar biraz daha uygun olabilirdi, bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-10-30 Sevil

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nin hizmetlerinden oldukça memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi yüksek. Ortam oldukça profesyonel ve düzenli. Tesisler ve olanaklar da iyi. Fiyatlar biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. Bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-11-04 Mustafa

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım hizmet olumlu geçti. Personel çok yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Fiyatlar biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. Bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-11-09 Zeynep

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'ni ziyaret ettiğimde beklemek zorunda kalmadım. Rezervasyon yapmadan da hizmet alabildim. Personel oldukça yardımsever ve nazikti. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-11-14 Selin

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nin ürünleri oldukça kaliteli. Personel müşterilere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyor. Atmosfer ve dekorasyon da oldukça hoş. Fiyatlar biraz daha uygun olsa daha iyi olurdu. Bu yüzden değerlendirmem 4 yıldız.

2023-11-19 Murat

Tekno Elastomer Rubber Turkey Kauçuk Ürünleri Tedarikçisi'nden aldığım hizmet oldukça iyiydi. Personel çok yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi yüksek. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Tesisler ve olanaklar da iyi düşünülmüş. Bu yüzden değerlendirmem 5 yıldız.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tekno Elastomer Rubber Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?