Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe yorumlar

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe yakın 61-30, Uzungöl, Çaykara, Trabzon, Black Sea Region, 61960

  • Adres: Uzungöl, 61940 Çaykara/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 656 64 61
  • Enlem, Boylam: 40.6201712, 40.2988211

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe yorumlar
2023-09-23 Mehmet

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe'de geçirdiğim tatilim çok güzeldi. İçeriye girdiğim andan itibaren personel çok ilgilendi ve her konuda yardımcı oldular. Otelin konumu çok güzel; Uzungöl'ün hemen yanında. Odalar temiz ve rahattı. Restoranın yemekleri harikaydı. Kesinlikle fiyatına değdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-23 Cem

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe harika bir deneyimdi. Çok sayıda otel arasından tercih ettim ve bu otelde kalmaktan çok memnun kaldım. Resepsiyonda çalışanlar çok cana yakındı ve her zaman yardımcı oldular. Odalar temiz ve konforluydu. Restoranın yemekleri de harikaydı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-13 Ali

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe'de harika bir tatil geçirdim. Personel çok yardımcı oldu ve her konuda ilgilendiler. Otelin konumu da çok güzel. Odalar temiz ve konforluydu. Restoranın yemekleri çok lezzetliydi. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Hasan

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe'de geçirdiğim zaman harikaydı. Personel çok samimiydi ve her konuda yardımcı oldular. Odalar temiz ve rahattı. Restoranın yemekleri de çok lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-02 Can

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe'de harika bir tatil geçirdik. Personel çok ilgiliydi ve her zaman yardımcı oldular. Odalar temiz ve konforluydu. Restoranın yemekleri de çok lezzetliydi. Fiyatlar da makuldü. Kesinlikle tekrar gidilecek bir mekan.

2023-11-12 Emre

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe'de harika bir tatil geçirdim. Personel çok yardımcı oldu ve her konuda ilgilendiler. Otelin konumu da çok güzel. Odalar temiz ve konforluydu. Restoranın yemekleri de çok lezzetliydi. Fiyatlar da gayet makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-17 Gül

Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe harika bir yer. Temiz, rahat ve samimi bir ortamı var. Personel yardımsever ve ilgili. Yemekler lezzetli ve fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim. Tekrar ziyaret etmek isterim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Uzungöl İnci Motel & Restoran Kafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?