Faik Muhittin Adam İlköğretim Okulu yorumlar

Faik Muhittin Adam İlköğretim Okulu yakın Bestekar Yusuf Nalkesen Sokağı, Dedebaşı Mahallesi, Karşıyaka, Karşıyaka, Izmir, Aegean Region, 35560

  • Adres: Dedebaşı, 6011. Sk. No:28, 35560 Karşıyaka/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 364 46 45
  • Enlem, Boylam: 38.467744, 27.1021208

Faik Muhittin Adam İlköğretim Okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Faik Muhittin Adam İlköğretim Okulu yorumlar

Oğlum Bostanlidaki bir pilot okuldan 3. sınıftayken bu okula geldi. Müdür yardımcısı Meltem Hanım ile ilk görüştüğümüzde o kadar güzel yaklaşımda bulundu ki karşımızda rahat ve saygı çerçevesinde bizi dinleyen, anlayan birisini görmek … Daha fazla

Kızımı bu okula yazdırdım müdüre hanımın yaklaşımı ve kendini ve okulu övmeyişi ve sadece okulun işleyişini anlatışı beni etkiledi okul tertemiz di.

Benimde küçükken gittiğim okul

2023-09-23 Oğlum Bostanlidaki bir pilot okuldan

3. sınıftayken bu okula geldi. Müdür yardımcısı Meltem Hanım ile ilk görüştüğümüzde o kadar güzel yaklaşımda bulundu ki karşımızda rahat ve saygı çerçevesinde bizi dinleyen, anlayan birisini görmek ...

2023-09-23 Kızımı bu okula yazdırdım müdüre hanımın

yaklaşımı ve kendini ve okulu övmeyişi ve sadece okulun işleyişini anlatışı beni etkiledi okul tertemiz di.

2023-09-27 Mehmet Yılmaz

Oğlum Bostanlidaki bir pilot okuldan 3. sınıftayken bu okula geldi. Müdür yardımcısı Meltem Hanım ile ilk görüştüğümüzde o kadar güzel yaklaşımda bulundu ki karşımızda rahat ve saygı çerçevesinde bizi dinleyen, anlayan birisini görmek çok güzeldi. Okulun eğitim kadrosu da gayet başarılı ve tecrübeli. Çocuklarıyla ilgilenen, onları motive eden, dikkatle takip eden öğretmenler var. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi. Çok memnunuz.

2023-09-27 Ayşe Gül

Kızımı bu okula yazdırdım müdüre hanımın yaklaşımı ve kendini ve okulu övmeyişi ve sadece okulun işleyişini anlatışı beni etkiledi. Okul tertemiz ve öğretmenler de harika. Çocuklarına ilgili ve sevgiyle yaklaşıyorlar. Son derece memnunuz.

2023-09-27 Hasan Demir

Benimde küçükken gittiğim okul. Okulun içindeki atmosfer hala aynı. Öğretmenler ve idareciler çok ilgili ve saygılılar. Hiçbir şikayetim yok.

2023-10-12 Derya Çelik

3. sınıftayken bu okula geldiğimizde müdür yardımcısı Meltem Hanım ile tanıştık. O kadar güzel yaklaşımda bulundu ki karşımızda rahat ve saygı çerçevesinde bizi dinleyen, anlayan birisini görmek çok güzeldi. Okulun fiziki koşulları ve eğitim kadrosu da oldukça başarılı. Çocuklarla ilgilenen, motive eden öğretmenler var. Çok memnunuz.

2023-10-17 Emre Arslan

Okulun kendine has bir atmosferi var. Her şey tertemiz ve düzenli. Çocukların eğitimi konusunda da oldukça başarılılar. Öğretmenlerin çocuklara olan ilgisi ve yaklaşımı takdire şayan. Tek şikayetim, okulda bazen tuvaletlerin yetersiz olması.

2023-10-22 Sevgi Kaya

İyi bir okul. Öğretmenlerin ilgisi ve öğretim kalitesi oldukça iyi. Okulun fiziksel koşulları da güzel. Tek eleştirim, bazen boş dersler olduğunda çocuklara yeterli aktivite sunulmaması.

2023-10-27 Muhammed Aydın

Kızımı bu okula yazdırdım ve çok memnun kaldık. Okulun kalitesi ve öğretmenlerin ilgisi harika. Tek sıkıntımız, okul çevresinin gürültülü olması.

2023-11-01 Ali Karadeniz

Okulun fiziksel koşulları çok güzel. Çocukların eğitimi konusunda da başarılılar. Tek şikayetim, servis hizmetinin bazen aksaması.

2023-11-06 Feyza Yılmaz

Okulun idarecileri ve öğretmenleri çok ilgili ve saygılılar. Çocuklarla güzel bir şekilde ilgileniyorlar. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi.

2023-11-11 Kemal Öztürk

Okulun eğitim kalitesi çok iyi. Öğretmenler, çocukların eğitimine gerçekten önem veriyorlar. Tek sıkıntı, bazen iletişim kopukluğu yaşanıyor.

2023-11-16 Selin Demir

Kızımı yeni yazdırdık ve çok memnunuz. Okulun kalitesi ve öğretmenlerin ilgisi harika. Tek sıkıntımız, bazen kantin fiyatlarının yüksek olması.

2023-11-21 Burak Avcı

Okulun eğitim kalitesi çok yüksek. Öğretmenler, çocukların eğitimine büyük özen gösteriyorlar. Fiziki koşullar da oldukça iyi. Tek sıkıntı, bazen servis saatlerinde sıkıntı yaşanması.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Faik Muhittin Adam İlköğretim Okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?