TechKnowledge yorumlar

TechKnowledge yakın Adalet Sk., Söğütözü Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06150

  • Adres: Beştepe Mah. Yaşam Caddesi, Adalet Sokağı Neorama Plaza No:13/A Kat:18/81, 06560 Yenimahalle/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 530 353 39 32
  • Enlem, Boylam: 39.9139743, 32.8036274

TechKnowledge, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
TechKnowledge yorumlar

I was there a couple weeks earlier! I met the main guy of TechKnowlege in Turkey! Having been familiarized with their products and development goals, I think their company gonna be one the most important ones throughout the world! You know … Daha fazla

2023-09-19 Emre

TechKnowledge şirketine birkaç hafta önce gittim! Türkiye'deki ana adamıyla tanıştım! Ürünleri ve gelişim hedefleri hakkında bilgi sahibi olduktan sonra, şirketin dünya çapında en önemli şirketlerden biri olacağını düşünüyorum! Biliyorsunuz...

2023-09-19 Ayşe

TechKnowlege hakkında çok olumlu geri bildirimler aldım. Ürünlerinin kalitesi ve müşteri hizmetleri mükemmel. Ayrıca şirketin gelişim hedefleri oldukça umut verici. Herkesin TechKnowlege şirketini deneyimlemesini öneririm.

2023-09-19 Burak

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nin müşteri hizmetleri gerçekten mükemmel! Çalışanlar çok yardımsever ve profesyonel. Sorularıma çok hızlı cevap verdiler ve herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca, şirketin tesisleri ve olanakları da oldukça iyiydi.

2023-10-04 Selin

TechKnowledge Yazılım Şirketi'ndeki bekleme süresi oldukça kısa! Randevu alsam bile hemen içeri alındım ve işlemlerim hızlı bir şekilde yapıldı. Bu benim için çok önemliydi çünkü zamanım kısıtlıydı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir şirket.

2023-10-09 Ahmet

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nin atmosferi ve dekorasyonu çok etkileyici! İçeriye girdiğim anda sıcak bir hissiyat ve profesyonel bir ortamla karşılaştım. Çalışanlar da oldukça güleryüzlü ve yardımseverdiler. Kesinlikle beklentilerimi aştı.

2023-10-14 Zeynep

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nin hizmet kalitesi gerçekten çok iyi! Ürünleri son derece profesyonel ve kullanışlı. Şirketin sunduğu hizmetlerden çok memnun kaldım ve diğer kişilere de tavsiye ederim. Kesinlikle değerli bir şirket.

2023-10-19 Mehmet

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nde ilk izlenimim gerçekten olumlu oldu! Şirketin profesyonel ve yenilikçi bir yaklaşımı olduğunu hemen anladım. Ürünlerinin kalitesi ve hedefleri beni etkiledi. Kesinlikle gelecekte büyük bir başarı elde edeceklerine inanıyorum.

2023-10-24 Fatma

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nin fiyat performans dengesi çok iyi! Ürünlerin ve hizmetlerin kalitesini göz önüne alarak, fiyatların oldukça makul olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle, değerlendirme yaparken kesinlikle en yüksek puanı veriyorum.

2023-10-29 Cem

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nin ürünlerini kullanma fırsatı buldum ve gerçekten çok memnun kaldım! Ürünler son derece kullanışlı ve kaliteli. TechKnowledge, yazılım alanında uzman ve güvenilir bir şirket olarak benim güvenimi kazandı.

2023-11-03 Elif

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nde geçirdiğim deneyim gerçekten olumlu oldu! Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Herhangi bir sorun yaşamadım ve hizmet kalitesinden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Can

TechKnowledge Yazılım Şirketi'ne olan ilk izlenimim oldukça olumlu oldu! Şirketin profesyonel ve yenilikçi bir atmosferi vardı. Çalışanlar yardımsever ve bilgiliydi. Aynı zamanda, şirketin sunduğu ürünler ve hizmetler oldukça kaliteliydi.

2023-11-13 Sevgi

TechKnowledge Yazılım Şirketi'nde harika bir deneyim yaşadım! İlgili ve yardımsever çalışanlar, hızlı ve kaliteli hizmetler... Şirketin tesisleri de oldukça modern ve konforlu. TechKnowledge şirketini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? TechKnowledge?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?