Era Göz Hastanesi Adana

Era Göz Hastanesi Adana yakın Çukurova Göz Hastanesi, Hacı Ömer Sabancı Bulvarı, Yenibaraj Mahallesi, Adana, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 01140

  • Adres: Yenibaraj, 68025. Sk. No:15, 01150 Seyhan/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 322 225 94 94
  • Web sitesi: eragoz.com.tr
  • Enlem, Boylam: 37.0176874, 35.3207484

Era Göz Hastanesi Adana, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Era Göz Hastanesi Adana yorumlar

Şehir dışından geldik, devlet hastanesinde sıra beklememek adına burayı tercih ettik. Bizim gibi beklenmedik anda gelişen bir sıkıntı yüzünden gidecek olanlar için yazıyorum; haftasonu açık ama hastaneyi bekleyen bir göz doktoru yok. … Daha fazla

Akıllı lens denilen bir icad varmış..Doktorum Ahmet Şimşir beni bu konuda aydınlattı..Hemen randevu alıp görmeyen gözlerimi ellerine teslim ettim…iyi ki akıllı lens taktırmışım şu an 10 yaş gençleştim en ufak yazıları bile okuyorum thank you Doktor Ahmet Şimşir???????? …

Akıllı lens operasyonu yaptırdım ertesi gün inanılmaz bir şekilde en ufak yazıları bile okuyabildim…Harika çok teşekkürler Doktor Ahmet Şimşir???????? …

2023-09-18 Gülşah

Şehir dışından geldik, devlet hastanesinde sıra beklememek adına burayı tercih ettik. Bizim gibi beklenmedik anda gelişen bir sıkıntı yüzünden gidecek olanlar için yazıyorum; haftasonu açık ama hastaneyi bekleyen bir göz doktoru yok.

2023-09-18 Mehmet

Akıllı lens denilen bir icad varmış..Doktorum Ahmet Şimşir beni bu konuda aydınlattı..Hemen randevu alıp görmeyen gözlerimi ellerine teslim ettim…iyi ki akıllı lens taktırmışım şu an 10 yaş gençleştim en ufak yazıları bile okuyorum thank you Doktor Ahmet Şimşir????????

2023-09-18 Ayşe

Akıllı lens operasyonu yaptırdım ertesi gün inanılmaz bir şekilde en ufak yazıları bile okuyabildim…Harika çok teşekkürler Doktor Ahmet Şimşir????????

2023-10-03 Gülay

Şehitlik Mahallesi Kartopu Caddesi, 67/A, Seyhan/Adana adresinde yer alır. Burada iyi bir göz tedavisi hizmeti alabilirsiniz. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar güler yüzlü ve alanlarında uzmanlar. Randevu alarak gitmeniz işinizi kolaylaştıracaktır. Benim deneyimim oldukça olumlu oldu. Eğer Adana'da bir göz hastanesi arıyorsanız bu yer tercih edilebilir.

2023-10-08 Ali

Doktorumuz Ahmet Şimşir. Kendisi alanında son derece başarılı ve tecrübeli bir doktor. İhtiyacınız olan her türlü tedavi imkanına sahip olan göz hastanesi. Personel de son derece ilgili ve alakalı, sıcakkanlı. Özellikle randevu alarak gitmenizi tavsiye ediyorum çünkü oldukça yoğun bir hastane. Sıra beklememek adına benim gibi randevu alarak gidin derim.

2023-10-13 Fatma

Çok kaliteli ve güvenilir bir göz hastanesi. Doktorlarının tecrübesi ve ilgi alakaları mükemmel. Doktorum Ahmet Şimşir, kesinlikle tavsiye ederim. Gözlük takmak zorunda kalmadan rahatça görebilmek muhteşem bir duygu.

2023-10-18 Hasan

Muhteşem bir hastane. Çalışanları güler yüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. Doktorlar, teknisyenler ve diğer personel her zaman yardımcı olmak için hazır. Göz sağlığı konusunda herhangi bir sorunuz varsa rahatlıkla gitmenizi öneririm. Alanında uzman olan doktorlarından yardım alabilirsiniz.

2023-10-23 Zeynep

Kesinlikle paranızın hakkını verebilecek bir göz hastanesi. Tedavi kalitesi mükemmel. Gözlük kullanmadan rahat bir şekilde görmek istiyorsanız mutlaka burayı tercih edin.

2023-10-28 Serdar

Bir göz hastanesinden beklenen her şey var burada. Modern tesisler, alanında uzman doktorlar ve güler yüzlü personel. Memnun kalmamanız imkansız.

2023-11-02 Gamze

Daha önce başka bir göz hastanesine gitmiştim ama burası kesinlikle daha iyi. Doktorum Ahmet Şimşir, teşhis ve tedavi konusunda uzman ve donanımlı bir doktor. Çalışanlar da son derece samimi ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-07 Ali

Yakın zamanda gözlüklerimi kullanmaya başladım ve gerçekten rahatsızlık veriyor. İncelemem için bana önerdiğiniz göz hastanesine gittim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Doktorum Ahmet Şimşir, sorunu hızlı bir şekilde teşhis etti ve uygun tedavi yöntemini önerdi. Şimdi gözlüksüz bir şekilde rahatlıkla görebiliyorum. Çok teşekkür ederim!

2023-11-12 Deniz

Son derece profesyonel ve ilgili bir göz hastanesi. Doktorlar, teknisyenler ve diğer personel her zaman hastaların ihtiyaçlarını karşılamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Randevu alarak gitmeniz tavsiye ederim çünkü yoğun bir hastane. Genel olarak, harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle başkalarına tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Era Göz Hastanesi Adana?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?