T-CİTY Cafe yorumlar

T-CİTY Cafe yakın Soriya Yaylası, Kuruçam, Akçaabat, Trabzon, Black Sea Region

  • Adres: Hıdırnebi yolu Üzeri acısu mahallesi akçaabat, 61300 Akçaabat/Trabzon, Türkiye
  • Web sitesi: beyzannyeri.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.944994, 39.429681

T-CİTY Cafe, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
T-CİTY Cafe yorumlar

Sahipleri çok güler yüzlü insanlar. Mekanın konumu çok iyi. Önü araç parkı için müsait. Fiyatları makul. Hıdırnebi’deki en iyi manzaralı salıncaklar burada. Kuymak ve çayları çok lezzetli. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık. Daha fazla

Harika bir yer, çok keyifli sallanabileceğiniz salıncağı var. Fotoğraf çekilmek için kalpli bir salıncağı da var. Kadın eli değmiş bir mekan. Hıdırnebi Yaylasına gidecekseniz mutlaka uğrayın. Eski adı beyza kafeymiş biz beyza kafeyi ararken tesadüfen girdik ve aynı yer olduğunu fark ettik. Daha fazla

Müşteri ilişkisi misafirperverliği çok güzel bir mekan yemekleri lezzetli manzarası muhteşem arayacağınız herşeyi bulabileceğiniz bir yer herkese tavsiye ederim Daha fazla

2023-09-25 Ali

Sahipleri çok güler yüzlü insanlar. Mekanın konumu çok iyi. Önü araç parkı için müsait. Fiyatları makul. Hıdırnebi’deki en iyi manzaralı salıncaklar burada. Kuymak ve çayları çok lezzetli. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ellerinize sağlık.

2023-09-25 Ayşe

Harika bir yer, çok keyifli sallanabileceğiniz salıncağı var. Fotoğraf çekilmek için kalpli bir salıncağı da var. Kadın eli değmiş bir mekan. Hıdırnebi Yaylasına gidecekseniz mutlaka uğrayın. Eski adı beyza kafeymiş biz beyza kafeyi ararken tesadüfen girdik ve aynı yer olduğunu fark ettik.

2023-09-25 Hasan

Müşteri ilişkisi misafirperverliği çok güzel bir mekan yemekleri lezzetli manzarası muhteşem arayacağınız herşeyi bulabileceğiniz bir yer herkese tavsiye ederim

2023-10-10 Fatma

Çok güzel bir mekandı. Yemekleri lezzetliydi ve kişiye özel olarak yapıldı. Kahveleri de çok güzeldi. Personel çok ilgili ve misafirperverdi. Tekrar gidip denemek istiyorum.

2023-10-15 Mehmet

Huzurlu bir ortamda keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer. Hem manzarası hem de atmosferi çok güzel. Fiyatları da uygun. Yemeklerin lezzeti de beğenimi kazandı. Tavsiye ederim.

2023-10-20 Zeynep

Mekanın atmosferi çok güzel. Sallanacak salıncakları bulunuyor ve bu da keyifli bir deneyim yaşatıyor. Çalışanlar da çok ilgili ve güler yüzlü. Yemekleri de lezzetli. Tavsiye ederim.

2023-10-25 Emre

Hıdırnebi'ye gittiğimde mutlaka uğramak istediğim bir mekan. Hem manzarası hem de yemekleri güzel. Çalışanların ilgisi ve hizmeti de takdire şayan. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-30 Derya

Harika bir mekan. Salıncaklarıyla dikkat çekiyor ve bu da insanın içini açıyor. Yemekleri de lezzetli. Personel çok nazik ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Kemal

Mekanın konumu çok güzel. Araç parkı için önünde yer var ve bu da avantajlı. Yemeklerin lezzeti de güzel. Manzarası da görülmeye değer. Fiyatları da uygun. Tavsiye ederim.

2023-11-09 Sevgi

Çok hoş bir mekan. Hem dinlenebileceğiniz hem de güzel yemekler yiyebileceğiniz bir yer. Personel çok cana yakın ve misafirperver. Sizinle ilgileniyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Osman

Çok güzel bir mekan. Hem manzarası hem de ortamı çok hoş. Personel güler yüzlü ve ilgili. Yemekleri de lezzetli. Çok beğendim.

2023-11-19 Selin

Beyza Kafe'nin yeni adıymış burası. Çok güzel bir yer. Sallanabileceğiniz salıncakları var ve bu da keyifli bir deneyim yaşatıyor. Yemekleri de lezzetli. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? T-CİTY Cafe?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?