BAYGIN BİSİKLET yorumlar

BAYGIN BİSİKLET yakın Sivas, Demircilerardı Mahallesi, Sivas Belediyesi, Sivas, Central Anatolia Region, 58070

  • Adres: Küçükminare, 27-Muammer Bey Sk. 19 A, 58070 Sivas Merkez/Sivas, Türkiye
  • Telefon: +90 545 420 25 00
  • Web sitesi: bayginbisiklet.com
  • Enlem, Boylam: 39.749787, 37.0213729

BAYGIN BİSİKLET, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
BAYGIN BİSİKLET yorumlar

İç anadolu turum sırasında bisikletimin ayaklıgının kırılması üzere Sivasta tesadüfen bu magazaya girdim. Ellerinde uygun parça olmamasına ragmen emek vererek eski ayaklıgımın onarımını saglayıp sorunumu çözdüler ve orjinalinden daha sağlam … Daha fazla

Bisikletimin orta göbeğinden ses geliyordu. Üç aydı bisikletçi gezdim hepside göbeği değişip bana bir sürü masraf ettirdi ama ses kesilmedi. Sonrasında bu mağazaya geldim. Hulusi bey bizzat kendisi bisikletimle uzunca bir süre uğraştı ve … Daha fazla

Tokatta yaşıyorum ancak Trek Madone yol bisikletime yedek parça ve tecrübeli usta bulamadığım için Sivasa getiriyorum. Hulusi bey bisikletimin tüm bakımlarıyla incelikle ilgileniyor. Fiyatlar ucuz olmasa da pahalı da değil. İşçilik kaliteleri gayet iyi olduğu için ödediğiniz ücrette zorunuza gitmiyor.

2023-09-26 Ayşe

İç anadolu turum sırasında bisikletimin ayaklıgının kırılması üzere Sivasta tesadüfen bu magazaya girdim. Ellerinde uygun parça olmamasına ragmen emek vererek eski ayaklıgımın onarımını saglayıp sorunumu çözdüler ve orjinalinden daha sağlam ettiklerini soylediler. Calisanlar son derece ilgili ve deneyimli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ali

Bisikletimin orta göbeğinden ses geliyordu. Üç aydı bisikletçi gezdim hepside göbeği değişip bana bir sürü masraf ettirdi ama ses kesilmedi. Sonrasında bu mağazaya geldim. Hulusi bey bizzat kendisi bisikletimle uzunca bir süre uğraştı ve sesin kaynağını buldu. Sonunda sorun çözüldü. Kesinlikle işlerini iyi yapıyorlar ve vakit harcamaktan çekinmiyorlar. Memnun kaldım.

2023-09-26 Murat

Hulusi bey bisikletimin tüm bakımlarıyla incelikle ilgileniyor. Fiyatlar ucuz olmasa da pahalı da değil. İşçilik kaliteleri gayet iyi olduğu için ödediğiniz ücrette zorunuza gitmiyor. Hizmetten memnun kaldığım için her zaman tercih ediyorum.

2023-10-11 Esen

İçerisi oldukça düzenli ve temiz. Elemanlar deneyimli ve işlerinde özenliler. Genel deneyimim olumlu.

2023-10-16 Mehmet

Bisikletimi buraya tamir için getirdim. Çalışanlar sorunumu anında çözdü ve etkili bir şekilde tamir ettiler. Hızlı ve verimli hizmet aldım. Teşekkürler!

2023-10-21 Fatma

Çalışanlar son derece yardımcı oluyorlar ve size en iyi çözümü sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Burası bisiklet sorunlarınızı çözmek için tercih edebileceğiniz güzel bir yer. Fiyatlar biraz yüksek olsa da kaliteli hizmet sunuyorlar.

2023-10-26 Ahmet

Buraya ilk gittiğimde personel oldukça misafirperverdi. Benimle ilgilendiler ve tam olarak ihtiyaçlarımı anladılar. Bisikletimin tamiratı hızlı bir şekilde yapıldı ve sonuçtan memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Gül

Uzun süredir bisikletimi kullanmıyordum ve biraz bakıma ihtiyacı vardı. Bu mağazada farklı tamirat ve bakım seçenekleri sunduklarını öğrendim. Çalışanlar benimle çok ilgilendiler ve bisikletimi tamir etmek için ellerinden geleni yaptılar. Şimdi bisikletim tekrar iyi durumda ve çok mutluyum.

2023-11-05 Selim

Burada personel sevecen ve yardımsever. Bisikletim için gerekli olan parçaları hızla buldular ve tamir ettiler. Hizmetten memnun kaldım

2023-11-10 Zeynep

Bisikletçiden memnun kaldım. Personel yardımsever ve deneyimli. Burası bisikletinizi tamir etmek ya da bakım yaptırmak için güvenilir bir yer.

2023-11-15 Hasan

Hizmet hızlı ve düşünceli. Çalışanlar çok profesyonel ve işlerini iyi yapıyorlar. Sizin için en iyi çözümü bulmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Nesrin

Buraya bisikletimi tamir için getirdim. Çalışanlar sorunumu hızlı bir şekilde çözdüler ve bisikletimi daha iyi duruma getirdiler. Memnun kaldım ve teşekkür ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? BAYGIN BİSİKLET?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?