Tavacı Recep Usta Parkvadi - Ankara yorumlar

Tavacı Recep Usta Parkvadi - Ankara yakın Tavacı Recep Usta Parkvadi, 747. Cadde, Parkvadi Evleri, Güzeltepe Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06540

  • Adres: Güzeltepe, Dikmen Vadisi 3. Etap No: 2, 06450 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 4444978
  • Web sitesi: recepustaparkvadi.com
  • Enlem, Boylam: 39.884742, 32.8457806

Tavacı Recep Usta Parkvadi - Ankara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tavacı Recep Usta Parkvadi - Ankara yorumlar

Ankara için mükemmel lokasyonlu bir restoran. Sırf vadinin yanında yeşil manzara ve temiz havaya karşı oturmak için bile gidilir. Başlangıçta gelen nar ekşili ezme salata çok lezzetli. Ekşili patlıcan dolma daha iyi olabilirdi ama fena … Daha fazla

Mekan genişti ve çalışanları çok ilgiliydi. Restoran konum gereği de çok havadardı. Yazın terasında oturunca da çok ferah bir ortam karşılıyor sizi. … Daha fazla

Mekan ve yiyecekler güzel yassı Adana kebabını şiddetle öneririm çok lezzetli çay tatlı servisi daha iyi olabilirdi personel güleryüzlü, ülke ekonomisine göre yemek fiyatları biraz yüksek ama yine de makul sayılabilir. Daha fazla

2023-09-20 Ali

Ankara için mükemmel lokasyonlu bir restoran. Sırf vadinin yanında yeşil manzara ve temiz havaya karşı oturmak için bile gidilir. Başlangıçta gelen nar ekşili ezme salata çok lezzetli. Ekşili patlıcan dolma daha iyi olabilirdi ama fena değildi. Genel olarak iyi bir deneyimdi!

2023-09-20 Ayşe

Mekan genişti ve çalışanları çok ilgiliydi. Restoran konum gereği de çok havadardı. Yazın terasında oturunca da çok ferah bir ortam karşılıyor sizi. Yemeklerin lezzeti de gayet iyiydi. Tek sıkıntı çayın tatlı servisinde yaşandı, daha iyi olabilirdi. Genel olarak memnun kaldım!

2023-09-20 Mehmet

Mekan ve yiyecekler güzel. Yassı Adana kebabını şiddetle öneririm, çok lezzetli. Personel güleryüzlü ve ilgili. Ülke ekonomisine göre yemek fiyatları biraz yüksek olsa da, makul sayılabilir. Tek sıkıntı çayın tatlı servisinde yaşandı, daha iyi olabilirdi. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım!

2023-10-05 Fatma

Harika bir yer, manzara muhteşem. Ekşili patlıcan dolma çok güzel, restorandaki personel de çok ilgiliydi. Tek eksik, çayın tatlı servisinde yaşanan aksaklık. Ama yine de memnun kaldım.

2023-10-10 Ahmet

Tavacı Recep Usta Parkvadi'ye ilk gidişimdi. Yemekler lezzetliydi, özellikle nar ekşili ezme salatasını beğendim. Ancak ekşili patlıcan dolma daha iyi olabilirdi. Restoran geniş ve havadar bir konumda. Personeller güleryüzlü ve ilgili. Tek sıkıntı çayın tatlı servisinde yaşanan aksaklık. Fiyatlar biraz yüksek ama değerdi.

2023-10-15 Ayşegül

Harika bir ortamda bulunan restoran. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Yemeklerin lezzeti iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, kaliteli bir hizmet alındı. Çayın servisinde biraz aksaklık yaşandı, daha iyi olabilirdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-20 Kadir

Restoranın konumu harika, vadiye karşı oturmak çok keyifliydi. Nar ekşili ezme salatası çok lezzetliydi. Ekşili patlıcan dolma daha iyi olabilirdi ancak kötü değildi. Restoranın geniş olması ve çalışanların ilgili olması da artılar. Tek eksi tatlı servisi biraz aksaklık yaşandı. Genel olarak güzel bir deneyimdi.

2023-10-25 Zeynep

Yemekler çok lezzetliydi, özellikle nar ekşili ezme salatasını beğendim. Restoranın konumu da çok güzel ve havadar. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Çayın tatlı servisinde biraz eksiklik yaşandı. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, yine de memnun kaldım.

2023-10-30 Hasan

Restoran muhteşem bir konumda bulunuyor. Nar ekşili ezme salatası ve yassı Adana kebabı çok lezzetliydi. Çalışanlar da ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlar biraz yüksek olmasına rağmen, kaliteli bir hizmet aldık. Yemeklerin servis hızı da iyiydi. Tek eksik, çayın tatlı servisinde yaşanan aksaklık.

2023-11-04 Gülsen

Restoranın manzarası güzel, vadiye karşı oturmak keyifliydi. Nar ekşili ezme salatası çok lezzetliydi. Ekşili patlıcan dolma biraz daha iyi olabilirdi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da yine de makul sayılabilir. Çayın tatlı servisinde biraz aksaklık yaşandı. Genel olarak güzel bir deneyim yaşadım.

2023-11-09 Ersin

Restoran geniş ve havadar bir ortamda bulunuyor. Yemeklerin lezzeti iyiydi, özellikle nar ekşili ezme salatası beğenimi kazandı. Personeller de ilgili ve güleryüzlüydü. Fiyatlara göre hizmet kalitesi olumlu. Tek eksik, çayın tatlı servisinde yaşanan aksaklık.

2023-11-14 Pınar

Restoranın konumu harika, manzara da çok güzel. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü. Yemeklerin lezzeti de iyiydi. Fiyatlara göre hizmet kalitesi makul. Çayın tatlı servisinde biraz aksaklık yaşandı, daha iyi olabilirdi. Genel olarak memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tavacı Recep Usta Parkvadi - Ankara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?